Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

Sdna.gr: “Με γκολ των Καρέλη (14΄) και Κολοβού (76΄) ο Παναιτωλικός έστησε…σημαία στο Ηράκλειο, επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ και χωρίς να φορτσάρει πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος”.

To10.gr: “Με σκόρερ τους Καρέλη (14′) και Κολοβό (76′) ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-1 στην έδρα του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας έτσι την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το γκολ των Κρητικών σημείωσε ο Μπαλογιάννης (43′) με απίθανο βολέ”.

Sport24.gr: “Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ στο 14′, ισοφάρισε ο Μπαλογιάννης στο 42′ και ο Κολοβός στο 76′ πέτυχε το νικητήριο γκολ”.

Gazzeta.gr: “Mετά τις δύο περσινές νίκες σε κανονική περίοδο και play out… τρίτωσε το καλό για τον Παναιτωλικό! Με τα γκολ των Καρέλη και Κολοβού οι Αγρινιώτες επικράτησε με 2-1 του αποδεκατισμένου ΟΦΗ που πάλεψε μετά την ισοφάριση με τη γκολάρα του Μπαλογιάννη!”

Sport-fm.gr: “Μεγάλο διπλό για τον Παναιτωλικό, που επιβλήθηκε 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League 1”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook