Πάλεψε, άξιζε τη νίκη αλλά με τα προβλήματα και την ατυχία λύγισε!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος του Παναιτωλικού σε όλο το παιχνίδι, έχασε δυο παίκτες μέσα στο παιχνίδι πλήρωσε τα εγκληματικά λάθη στον μεταγραφικό του σχεδιασμό γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Απόδοση | Πάνος Κατσαρός
Σχόλιο | Μανωλης Σαρρής

Μετά τη νίκη στον Βόλο, ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

O Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Στίβενς κάτω από τα δοκάρια, και τριάδα στο κέντρο της άμυνας, με τους Πασαλίδη, Βούρο και Διαμαντή. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μπαλογιάννης και στο δεξί ο Μαρινάκης, ενώ στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν από αριστερά προς τα δεξιά οι Τοράρινσον, Ντιουσέ, Στάικος και Μπουζούκης. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Ντίκο.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον ΟΦΗ, που παρόλο που είχε την κατοχή της μπάλας, δέχθηκε γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μετά από σουτ του Ντίαζ στο 14ο λεπτό, η μπάλα κόντραρε στον Καρέλη και ο Έλληνας επιθετικός έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, με την φάση να ελέγχεται για αρκετά λεπτά από το VAR.

Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή, είχε μία πολύ καλή στιγμή με το Ντίκο στο 35’ και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Στο 42’ η μπάλα στρώθηκε στον Μπαλογιάννη λίγο έξω από την περιοχή μετά από απομάκρυνση σε εκτέλεση κόρνερ του ΟΦΗ, εκείνος έπιασε ένα απίστευτο σουτ στην κίνηση και άφησε «άγαλμα» τον Ανέστη, σηκώνοντας όλο το γήπεδο στο πόδι για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57’, ο ΟΦΗ έχασε τον Πασαλίδη που δέχθηκε μία μπαλιά με μεγάλη δύναμη στο πρόσωπο έπειτα από φάουλ του Κορνέλιους. Ο στόπερ του ΟΦΗ αποχώρησε ζαλισμένος και στη θέση του πέρασε ο Γιοχού.

Λίγο αργότερα, ο ΟΦΗ είχε διπλή ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό να γυρίσει το ματς, όμως ο Ντίκο έστειλε την μπάλα άουτ και μία προσπάθεια του Μπαλογιάννη κατέληξε στα χέρια του Ανέστη. Ο ΟΦΗ είχε ανεβάσει αρκετά την απόδοσή του, έψαχνε ένα γκολ αλλά η ομάδα που το βρήκε ήταν τελικά ο Παναιτωλικός.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο, ο Κολοβός με ένα μακρινό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 για την ομάδα του Αγρινίου στο 76’. Ο ΟΦΗ πάλεψε, προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

Μπείτε στο Live Blog του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook