Μπαίνει ο Ντίκο, θέλει να παίξει σαν τρελός ο Μεγιάδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Αφρικανός επιθετικός δεν δείχνει ικανό να τον αφήσει εκτός του αγώνα με τον Παναιτωλικό με τον Αργεντινό να δείχνει πανέτοιμος για να παίξει το Σάββατο.

Ο Νουά Ντίκο αποχώρησε από το παιχνίδι του Βόλου με ενοχλήσεις στο ισχίο και φαίνεται πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Αφρικανός δεν δείχνει να τον αφήνει εκτός από την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο 30χρονος επιθετικός πρόκειται να δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση της Τετάρτης θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια με τον Ντίκο να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς όπως φάνηκε και κόντρα στον Βόλο.

Όσον αφορά τον Μιγκέλ Μεγιάδο, είναι απίστευτη η θέληση του Αργεντινού να παίξει το Σάββατο αναλογιζόμενος τις δυσκολίες της αναμέτρησης αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Ο Αργεντινός χαφ για το δέσιμο του οποίου με την ομάδα δεν χρειάζεται να φτάσουμε στον Σεπτέμβρη του 2022 για να γράψουμε, ακόμα και κόντρα στον Βόλο δείχνοντας περίσσια αυταπάρνηση δεν ήθελε να βγει από το γήπεδο παρά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Μάλιστα ο ίδιος εξηγούσε, όταν έγινε αλλαγή, στους ανθρώπους του ΟΦΗ πως μπορούσε να παίξει περισσότερο ωστόσο αμέσως δόθηκαν οι εξηγήσεις πως αν έμενε μέσα στο παιχνίδι θα μπορούσε να είχε υποστεί μυϊκό τραυματισμό. Η θέληση που δείχνει για να παίξει είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται στον ΟΦΗ να τον περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook