Η είσοδος του Ζερκάν προσφέρει μια έξτρα επιλογή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλγερινός είναι ο μοναδικός καθαρός winger που βρίσκεται διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Υπό άλλες συνθήκες ο Μεχντί Ζερκάν θα περίμενε την σειρά του για να μπει μέσα στο ροτέισον και σταδιακά να ξεκινήσει να παίρνει χρόνο συμμετοχές. Ωστόσο με τις τωρινές και τις τόσες ελλείψεις που υπάρχουν μεσοεπιθετικά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, αν και εκείνος που θα αποφασίσει είναι ο Νίκος Νιόπλιας, πως ο 23χρονος εξτρέμ θα μπει στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου.

Η φυσική κατάσταση του Μεχντί Ζερκάν είναι σε πολύ καλό βαθμό, ο Αλγερινός παρότι ίσα ίσα που προλαβαίνει, μέχρι το Σαββάτο, να μάθει το όνομα των συμπαικτών του αναγκαστικά θα μπει στα βαθιά αφού ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει καθόλου επιλογές στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ και όπως συμβαίνει μέχρι τώρα υποχρεωτικά προχωράει σε αλχημείες προκειμένου να βρει τις λύσεις.

Η παρουσία του Ζερκάν προσφέρει μια έξτρα επιλογή στον τεχνικό του ΟΦΗ και λόγω των στοιχείων που τον χαρακτηρίζουν είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να φέρει το κάτι διαφορετικό, έχει χαρακτηριστικά ώστε να πάει σε φάσεις ένας εναντίον ενός που τώρα δεν υπάρχει κανείς άλλος συμπαίκτης του που να μπορεί να δώσει αυτόν τον παράγοντα στο παιχνίδι του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook