Διαμαντής: “Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κοιτάζει ψηλά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αποστόλης Διαμαντής με το γκολ που πέτυχε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στον ΟΦΗ και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων και κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την αναμέτρηση του Βόλου, αλλά και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο στόπερ του ΟΦΗ

«Ηταν μια καλή εβδομάδα, ξέρουμε τι ομάδα είμαστε, είχαμε πίστη και θετικότητα. Η πίεση μας βγήκε με καλό τρόπο».

Για την αλλαγή της διάταξης (3-4-3): «Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα και μας βγήκε σε καλό. Λόγω των συνθηκών ταιριάζουν οι τρεις αμυντικοί, αλλά ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις».

Για το γκολ που πέτυχε παρότι αμυντικός: «Δουλεύω πολύ το σκοράρισμα, το ψάχνω και μάλλον μου φαίνεται μου πάει το γήπεδο».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να κοιτάει ψηλά. Με την επιστροφή των τραυματιών θα γίνουμε πιο δυνατοί και καλύτεροι. Οι Έλληνες ξέρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορούμε να εγκληματήσουμε τους ξένους παίκτες στο κλίμα. Θα παλέψουμε για τα playoffs, είναι νωρίς ακόμα, όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα», συνέχισε.

Για τη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Το Μουντιάλ είναι πρωτόγνωρο για εμάς μέσα στη σεζόν να υπάρχει διακοπή και θα δουλέψουμε να είμαστε καλύτεροι τον Δεκέμβριο».

Για την πορεία του στον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ καλό πρότζεκτ για εμένα, είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην ομάδα, θέλω να βοηθάω τον σύλλογο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook