Εβδομάδα μεταγραφών: Στην Πορτογαλία το ταξίδι Λυσάνδρου, Σαμαρά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την απόκτηση του Μεχντί Ζερκάν, συνεχίζεται η μεταγραφική κινητικότητα στον ΟΦΗ και πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός κεντρικού χαφ.

Ο Μεχντί Ζερκάν είναι η μια από τις τρεις επόμενες μεταγραφές που έχουν βάλει στόχο στον ΟΦΗ ώστε να κλείσουν τα κενά που υπάρχουν μεσοεπιθετικά αλλά και στον άξονα. Ο Αλγερινός αποτελεί την προσθήκη στις θέσεις των εξτρέμ και από εκεί και πέρα οι επόμενες μεταγραφές αναμένεται να είναι εκείνες του επιθετικού και του κεντρικού χαφ. Η περίπτωση του επιθετικού σχετίζεται με το ταξίδι των Μηνά Λυσάνδρου και Γιώργου όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες ταξίδεψαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία προκειμένου να προχωρήσουν την υπόθεση του επιθετικού.

Μάλιστα η περίπτωση απόκτησης του επιθετικού κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι σε θέση να παίξει αμέσως και στον ΟΦΗ ποντάρουν αρκετά στο ταξίδι που έγινε στην Πορτογαλία προκειμένου να κλείσει άμεσα και αυτή η υπόθεση και να έρθει ο παίκτης που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την γραμμή κρούσης της ομάδας. Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι στις θέσεις του επιθετικού και του κεντρικού χαφ είναι αυτές που “καίνε” τον ΟΦΗ στην παρούσα φάση και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να σημειωθεί εξέλιξη σε μια από τις δύο ή και στις δύο μαζί. Οι ποδοσφαιριστές έχουν βρεθεί, για τον επιθετικό σας αναφέραμε πως ήδη έγινε συζήτηση από κοντά με τους Λυσάνδρου, Σαμαρά ενώ ο κεντρικός χαφ είναι ήδη σε επαφές με τον ΟΦΗ από την προηγούμενη εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook