Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Βόλος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Sdna.gr: “Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΟΦΗ (0-1) στον Βόλο, προσγειώνοντας ανώμαλα την ομάδα της Μαγνησίας”.

To10.gr: “Χάρη σε ένα γκολ του Διαμαντή ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με το 1-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, αν και αγωνίστηκε για περισσότερα από 20 λεπτά με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάρσον”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ πήρε το πρώτο του τρίποντο επικρατώντας 1-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό με γκολ του Διαμαντή στο 5ο λεπτό. Με δέκα παίκτες οι Κρητικοί από το 77ο λεπτό”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ έπαιξε με δέκα παίκτες από το 76′ λόγω σωστής αποβολής του Λάρσον, αλλά άντεξε στην πίεση του Βόλου και πήρε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα χάρη στο γκολ του Διαμαντή στο 5′, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη ήττα τους”

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα απέναντι στον Βόλο στο 5ο λεπτό και δεν το έχασε ποτέ, παίρνοντας την πρώτη του φετινή νίκη (1-0) παρότι έπαιξε με δέκα παίκτες από το 77’ και μετά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook