ΨΥΧΑΡΑ Ο ΟΦΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ένας ψυχωμένος ΟΦΗ πάλεψε με τις ελλείψεις τον Παπαπέτρου και την πίεση για τη νίκη κερδίζοντας τον Βόλο με 1-0.

Αποστολή στον Βόλο: Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ φιλοξενήθηκε από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη μετά τις ήττες των πρώτων δύο αγωνιστικών.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Στίβενς κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα βρέθηκαν δεξιά ο Μαρινάκης, αριστερά ο Λάρσον με τους Βούρο, Διαμαντή, Πασαλιδη στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν στον άξονα οι Μεγιάδο, Ντιουσέ και στα άκρα οι Τοράρινσον, Μπουζούκης με τον Ντίκο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ιδανικά στο παιχνίδι, καταφέρνοντας μόλις στο 5ο λεπτό να προηγηθεί με την κεφαλιά του Διαμαντή μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λάρσον. Ο Λάρσον παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, δίχως να απειλείται από τον Βόλο.

To ίδιο… σκηνικό συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να πρεσάρει σωστά και να είναι πολύ καλός αμυντικά και ανασταλτικά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΟΦΗ συνέχισαν την υπερπροσπάθεια, και κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να μην απειληθούν. Ο Ντέτελιτς έστειλε ψηλά άουτ την μπάλα από καλή θέση στο 59΄στην πρώτη καλή στιγμή του β’ μέρους.

Ο ΟΦΗ άρχισε να απειλείται στα τελευταία δέκα λεπτά, με τον Βόλο να ανεβάζει τις γραμμές του καθώς ο Λάρσον αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες σε επτά λεπτά (70’ και 71’) και οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Βόλος πίεσε, έχασε ευκαιρίες, αλλά η άμυνα του ΟΦΗ παρέμεινε πλήρης με την είσοδο του Γιαννούλη και σε συνδυασμό με την υπερπροσπάθεια των παικτών πήρε το «διπλό» με 1-0. Λίγο έλειψε μάλιστα να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Θεοδωσουλάκη στις καθυστερήσεις, με το νεαρό επιθετικό να προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Κλέιμαν και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Ο Παπαπέτρου απέβαλε τον Λάρσον με αμφισβητούμενη έως υπερβολική δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ κερασάκι στην τούρτα έβαλε επτά καθυστερήσεις για να παίξει εννέα τελικά.

Έτσι, ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από τις δύο ήττες στις πρώτες δυο αγωνιστικές από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Μπείτε στο Live Blog του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook