Τα φώτα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Superleague και τα φώτα πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ.

Μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου με τις νίκες των “αιωνίων” επί Λεβαδειακού, Ιωνικού και την ισοπαλία ανάμεσα στην Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης η τρίτη αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερα παιχνίδια.

Η αγωνιστική, χρονικά, ξεκινάει στο Περιστέρι (18:30, Novasports Prime), όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό.

Δύο παιχνίδια στις 21:30. Η ΑΕΚ περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1) για το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει… ξενιτεμένη, στη Ριζούπολη, πριν μπει στην ιστορική της έδρα, τη νεότευκτη “Opap Arena”.

Μετά την ήττα-σοκ από τον Βόλο, η Ένωση θέλει μόνο το τρίποντο Με σημαντικά προβλήματα ο ΠΑΣ, που είχε την τεράστια απώλεια του Κόντε, ενώ εκτός τέθηκε και ο Λώλης με τραυματισμό, ψάχνοντας την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Τα φώτα της αγωνιστικής πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ (Novasports Prime). Με τον Απόστολο Τερζή ως υπηρεσιακή λύση για μία ακόμη φορά οι γηπεδούχοι, έπειτα το διαζύγιο με τον Μπούργος, τρίτη φορά που ο Έλληνας τεχνικός κάθεται στον πάγκο ως πρώτος προπονητής κόντρα στον Δικέφαλο, ισόπαλα και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Οι Κίτρινοι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μετά το “χαστούκι” από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, πριν υποδεχτούν τον νέο τους προπονητή. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα της περσινής σεζόν απέναντι στον Άρη (0-1-3) και να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα που θα τον επαναφέρει στην κορυφή, συγκάτοικο με τον Παναθηναϊκό. Μοναδικό πρόβλημα ο Οντουμπάτζο για τους γηπεδούχους – Eκτός οι Ρ.Σοάρες, Κουαλιάτα, Σάστρε και οι τραυματίες Νάσμπεργκ, Λύρατζης για τον Δικέφαλο.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

18:30 Ατρόμητος-Παναιτωλικός (Novasports Prime)
19:00 Βόλος-ΟΦΗ (Cosmote Sport 1)
21:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1)
21:30 Άρης-ΠΑΟΚ (Novasports Prime)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook