To Λαμία-Αστέρας Τρίπολης με τα… μάτια της S.L

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Πέντε φορές έχουν συναντηθεί η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης στη Super League με γηπεδούχο την ομάδα της Φθιώτιδας και “νικητής” είναι η ισοπαλία, αφού τα τρία από τα παιχνίδια τους έχουν τελειώσει χωρίς να επικρατήσει κανείς.

Μόνο σε ένα από τα πέντε δεν έχει σημειωθεί γκολ, στην λευκή ισοπαλία της σεζόν 2018-19, ενώ τόσο η νίκη της Λαμίας στο παρθενικό παιχνίδι των δύο ομάδων στην κατηγορία, όσο και η νίκη του Αστέρα Τρίπολης – στην τελευταία τους αναμέτρηση εκεί – η ομάδα που επικράτησε κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Ο Μπαράλες διατηρεί μια σημαντική παράδοση, αφού έχει σημειώσει γκολ εναντίον της Λαμίας και στις τρεις τελευταίες σεζόν. Το 2019-20 στο παιχνίδι της Τρίπολης και το 2020-21 και το 2021-22 σκόραρε μέσα στη Λαμία. Μάλιστα ο Αστέρας Τρίπολης, τόσο στην ισοπαλία 2-2 του 2020-21, όσο και στη νίκη του με 2-0 το 2021-22 είχε το ίδιο ζευγάρι σκόρερ αφού τα γκολ ήρθαν από τους Μπαράλες – Ριέρα.

Η τελευταία φορά που ο Αστέρας Τρίπολης δεν ηττήθηκε στα τρία πρώτα ματς της σεζόν ήταν το 2013-14, όταν ξεκίνησε πάλι με ισοπαλία 3-3 όπως και αυτή τη σεζόν μέσα στον Βόλο.

Εκείνη τη περίοδο έκανε πρεμιέρα στην Αρκαδία με 3-3 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, την 2η αγωνιστική πήρε ισοπαλία (1-1) στον Πλατανιά και την 3η αγωνιστική είχε επικρατήσει του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0. Ακολούθησε το 1-1 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και το 2-0 εντός έδρας με την Καλλονή, για να σπάσει το σερί του με ήττα 2-1 από τον Παναθηναϊκό.

Στην γενική ισορροπία των αγώνων ανάμεσα στην Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης και στις δύο έδρες, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει συνολικά καλύτερη συγκομιδή, αφού σε σύνολο 12 αγώνων μετρά τέσσερις νίκες και η ομάδα της Αρκαδίας δύο.

ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

5 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 4- 5

Πηγή: slgr.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook