Το γυρίζει σε 5-4-1 ο Νιόπλιας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ελλείψει επιλογών στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας ενδέχεται ν’ αφήσει στην άκρη το 4-3-3 ενόψει του αγώνα με τον Βόλο.

Η γυμνή μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ υποχρεώνει τον Νίκο Νιόπλια να αλλάξει το, αγαπημένο του, 4-3-3 με το οποίο πορεύεται σε αυτόν τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας ο προπονητής του ΟΦΗ δοκίμασε στις προπονήσεις τριάδα στην άμυνα προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν μεσοεπιθετικά και τα οποία δεν επιτρέπουν στον ίδιο και την ομάδα να γίνει απειλητικός προς την αντίπαλη εστία.

Κάτι που το είδαμε και πέρυσι αλλά μόνο σε ελάχιστα παιχνίδια κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά που έγινε εξ’ ανάγκης, ενδέχεται λοιπόν να το δούμε και την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μάλιστα όπως γράψαμε χθες στο Gentikoule, είναι πολύ πιθανό να δούμε βασικό τον Γιάννη Αποστολάκη, έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις από την περίοδο της προετοιμασίας και κόντρα στον Παναθηναϊκό έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και να δώσει αυτά που θέλει και ο ίδιος ο Νιόπλιας.

Από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανό να δούμε στα δύο άκρα της άμυνας τους Λάρσον και Τοράρινσον και στο κέντρο της άμυνας Γιαννούλη, Βούρο, Γιοχού με την τριάδα των χαφ να είναι οι Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπουζούκη και ένα επιθετικό δίδυμο όπου είναι πιθανό να παίζει πιο πίσω ο Αποστολάκης και δίπλα του ο Ντίκο ή ακόμα και ο Θεοδοσουλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook