Κλεισμένος ο εξτρέμ, έπονται επιθετικός και “8αρι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση τριών μεταγραφών και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις που θα πάρουν και επίσημο χαρακτήρα.

Ο ΟΦΗ έστω και καθυστερημένα, επιχειρεί να κλείσει τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του και φαίνεται πως αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα και εντός των επόμενων 24ωρων. Μηνάς Λυσάνδρου και Γιώργος Σαμαράς επέστρεψαν στην Κρήτη μετά το ταξίδι – εξπρές που πραγματοποίησαν σε χώρα της Ευρώπης όπου συναντήθηκαν με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο που δεσμεύεται με συμβόλαιο με ομάδα και υπάρχει η πεποίθηση πως τ’ αποτελέσματα του ταξιδιού στέφθηκαν με επιτυχία.

Από εκεί και πέρα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο εξτρέμ πρέπει να θεωρείται κλεισμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες – το αργότερο μέχρι την Παρασκευή με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στο Ηράκλειο οπότε και θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

Μετά την διαφαινόμενη μεταγραφή ενός εξτρέμ, στον ΟΦΗ έχουν καταλήξει στους παίκτες που θα καλύψουν το κενό στην κορυφή της επίθεσης αλλά και ενός κεντρικού χαφ που θα παίζει στην θέση “8” και θα έχει χαρακτηριστικά με αυτά που άφησαν φεύγοντας οι Ντε Γκούζμαν και Γαγιέγος. Έτσι και αλλιώς όπως έχουμε επαναλάβει εξαρχής ο Νίκος Νιόπλιας είχε ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου με αυτά τα χαρακτηριστικά – αν και όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα πλέον επείγει ακόμα μια προσθήκη στην μεσαία γραμμή.

Όσον αφορά τον επιθετικό οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός ήταν και ο στόχος του ταξιδιού του Μηνά Λυσάνδρου και του Γιώργου Σαμαρά όπως αποκάλυψε την Τετάρτη ο Athletic Radio 104,2. Μάλιστα τα σημάδια είναι θετικά πως θα κλείσει η περίπτωση του επιθετικού που δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι πληροφορίες λένε πως είναι έτοιμος να μπει αμέσως στις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook