Με Μπουζούκη μοναδικό δημιουργικό χαφ για τον επόμενο μήνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα άσχημα μαντάτα για τον Ισπανό επιβεβαιώθηκαν και μετά τον Χουάν Νέιρα και ο Τζον Τοράλ μπαίνει στα πιτς για τον επόμενο μήνα.

Οι προβλέψεις, μάλλον αναμενόμενες, για τους τραυματισμούς των Νέιρα και Τοράλ επιβεβαιώθηκαν. Οι θλάσεις πρώτου βαθμού που υπέστησαν και οι δύο ποδοσφαιριστές τους αφήνουν εκτός δράσεις, δεδομένα, για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος στις 24 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο κεντρικοί χαφ του ΟΦΗ χάνουν σίγουρα τα τρία επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με Βόλο (εκτός), Παναιτωλικό (εντός) και ΠΑΟΚ (εντός) και μένει να φανεί στο επόμενο διάστημα αν θα είναι διαθέσιμοι για εκείνο με τον Αστέρα στην Τρίπολη που θα γίνει στις πρώτες μέρες του Οκτώβρη.

Το πλέον ανησυχητικό όλης αυτής της ιστορίας είναι ότι ο ΟΦΗ, με την υπάρχουσα κατάσταση, οδηγείται στον επόμενο μήνα και τα παιχνίδια που ακολουθούν με μοναδικό δημιουργικό μέσο τον Γιάννη Μπουζούκη αφού δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες που να μπορούν να κουβαλήσουν την μπάλα και να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορεί ο ΟΦΗ ν’ αντέξει τις επόμενες τρεις εβδομάδες χωρίς κανέναν δημιουργικό μέσο στο ρόστερ του – κάτι που αυξάνει την ανάγκη και κρίνεται επιτακτική η απόκτηση δύο κεντρικών μέσων που θα καλύψουν το κενό στην μεσαία γραμμή αφού πλέον στέρεψαν οι επιλογές για τον Νίκο Νιόπλια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook