Περιμένει τα… νέα για Νέϊρα – Τοράλ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Περιμένουν τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου με την ελπίδα αμφότεροι να μην έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά, ώστε να μην χάσουν εκτός από το Κυριακάτικο ματς με τον Ν.Π.Σ. Βόλου (4/9,19.00) και άλλους αγώνες.

Σε νέες… αλχημείες θα πρέπει να προβεί ο Νίκος Νιόπλιας για τον καταρτισμό της ενδεκάδας στον προσεχή αγώνα (4/9,19.00) με τον Ν.Π.Σ Βόλου στο Πανθεσσαλικό, αφού τα προβλήματα της ομάδας είναι σαν την… “Λερναία Υδρα”.

Οι Νέιρα και Τοράλ αποχώρησαν τραυματίες (ο πρώτος με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού και ο δεύτερος με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού), από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και η απουσία τους από το παιχνίδι με τον Βόλο θεωρείται δεδομένη.

Αμφότεροι, θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού τους, με την ελπίδα να μην έχουν υποστεί σοβαρή ζημιά, ώστε η Κρητική ομάδα να στερηθεί των υπηρεσιών τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χθες, ο Μπαλογιάννης έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Τσιλιανίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Ντουρμισάϊ να κάνει θεραπεία. Ο Καμάου συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.

Σήμερα, Τρίτη (30/8), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (31/8), στις 09:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook