Εάν μέχρι τώρα ήθελε τρεις μεταγραφές, πλέον θέλει πέντε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι τραυματισμοί Νέιρα, Τοράλ και ο βαθμός σοβαρότητας τους ανοίγει την συζήτηση για ακόμα δύο προσθήκες στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Οι ανάγκες του ΟΦΗ μεσοεπιθετικά ήταν δεδομένες εδώ και πάρα πολύ καιρό: Ένας εξτρέμ και ένας επιθετικός που έπρεπε να έχουν έρθει στο Ηράκλειο εδώ και αρκετές ημέρες. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Σαμαράς την προηγούμενη Παρασκευή, μπήκαμε από σήμερα σε εβδομάδα ανακοινώσεων.

Οι τραυματισμοί του Τσιλιανίδη και του Ντουρμισάι αλλά και του Καμάου που πλέον θεωρείται τελευταία επιλογή αυξάνουν τον αριθμό των προσθηκών που χρειάζεται να γίνουν. Αν ήταν άμεση η ανάγκη για έναν εξτρέμ, πλέον χρειάζονται δύο προσθήκες για τα άκρα της επίθεσης.

Όμως μετά την εμφάνιση των χθεσινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Νέιρα και Τοράλ, ανοίγει ξεκάθαρα η κουβέντα για δύο σημαντικές προσθήκες στον άξονα. Εκεί όπου υπενθυμίζουμε πως μετά την αποχώρηση του Ντε Γκούζμαν, ο Νίκος Νιόπλιας είχε πει στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Gentikoule ότι ήθελε έναν ακόμα παίκτη που να παίζει στην θέση “8”. Και αν εξαρχής ήταν δεδομένη η επιθυμία του Νίκου Νιόπλια για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ μετά τα προβλήματα που παρουσιάζονται πρέπει να θεωρηθεί βέβαιο ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται δύο ακόμα παίκτες που να παίζουν στον άξονα.

Πολύ περισσότερο εάν αποδειχθούν σοβαροί οι τραυματισμοί των Νέιρα, Τοράλ και ο χρόνος απουσίας τους από τα επόμενα παιχνίδια είναι αρκετά μεγάλος. Ήδη για το παιχνίδι με τον Βόλο ο μοναδικός, διαθέσιμος, δημιουργικός χαφ του ΟΦΗ είναι ο Γιάννης Μπουζούκης και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει στο ρόστερ ουδείς άλλος που έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει παιχνίδι και να βοηθήσει μεσοεπιθετικά την έτσι και αλλιώς γυμνή μεσοεπιθετική γραμμή του. Το τι θα γίνει δεν το ξέρει κανείς και ποιες είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν στο τέλος της ημέρας όμως αυτήν την στιγμή τα δεδομένα δεν μπορούν ούτε να μεταμφιεστούν, ούτε να “καμουφλαριστούν” λόγω και των προβλημάτων που υπάρχουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook