Ο ΟΦΗ προσπαθεί να… συνέλθει μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό (28/8) ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού εκτός από τον αγώνα, “χάνει” και τους Νέϊρα – Τοράλ!

“Ενός κακού… μύρια” έπονται  αναφέρει ένα διαχρονικής αξίας απόφθεγμα, που ταιριάζει… “γάντι” στην περίπτωση του ΟΦΗ.

Η Κρητική ομάδα, που ήταν ήδη “χτυπημένη” από τους τραυματισμούς των Τσιλιανίδη, Ντουρμισάϊ και Καμάου, μετά το… άτυχο ματς με τον Παναθηναϊκό (2-0) χθες στο Ηράκλειο, είδε και τους Νέϊρα  – Τοράλ να μπαίνουν στα.. πιτς.

Για τον πρώτο η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού, ενώ για τον δεύτερο σήμερα θα μάθουμε τα… μαντάτα.

Πριν το χθεσινό ματς ένιωσε ενοχλήσεις και ο Μπαλογιάννης στον οπίσθιο μηριαίο και έμεινε εκτός αγώνα, ενώ μην ξεχνάμε οτι ο Γρίβας έχει χάσει την σεζόν.

Με δεδομένα και τα κενά, που υπάρχουν και από την τεράστια καθυστέρηση στην μεταγραφική ενίσχυση, κυρίως στο επιθετικό τομέα, η υπάρχουσα κατάσταση στον ΟΦΗ “πονοκεφαλιάζει” τον Νίκο Νιόπλια, που όπως τόνισε κάνει… αλχημείες για να καταρτίσει την ενδεκάδα.

Και όλα αυτά ενώ ακολουθεί ο δύσκολος αγώνας με τον προερχόμενο από το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ (1-0), Ν.Π.Σ Βόλου στο “Πανθεσσαλικό” την προσεχή Κυριακή (4/9, 19.00).