Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Παναθηναϊκό.

Sdna.gr:“Επιβλητικός, κυρίαρχος, νικητής! Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε τον ΟΦΗ να πάρει ανάσα τον νίκησε διά περιπάτου με 2-0 (16′ Παλάσιος, 33′ Σπόραρ), μετά από 7,5 χρόνια και έστειλε πολλαπλά μηνύματα στους ανταγωνιστές του”.

To10.gr: “Μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα επί του Ιωνικού, ο Παναθηναϊκός πέρασε με επιτυχία και την πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία του, καθώς επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για τη 2η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε το 2×2 στο φετινό πρωτάθλημα περνώντας νικηφόρα και με πειστική εμφάνιση από το Ηράκλειο χάρη σε τέρματα των Παλάσιος και Σπόραρ από το πρώτο ημίχρονο”.

Sport24.gr: “Με δύο γκολ σε διάστημα 16′ λεπτών και με ένα πρώτο ημίχρονο εξαιρετικό ο Παναθηναϊκός “καθάρισε” το τρίποντο στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (0-2) και έδειξε στο πρώτο του φετινό εκτός έδρας παιχνίδι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι το οποίο το έχει ανάγκη το τριφύλλι αν θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω”.

Gazzeta.gr: “Σαφώς ανώτερος ο Παναθηναϊκός, «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο χάρη στα γκολ των Παλάσιος – Σπόραρ και πήρε το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα αφήνοντας τους Κρητικούς χωρίς βαθμό”.

Sport-fm.gr: “Ο Παναθηναϊκός κέρδισε… σβηστά με 2-0 τον ΟΦΗ, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 2η αγωνιστική της Super League 1, πήρε το πρώτο του «διπλό» στο Ηράκλειο μετά το 2015 και έκανε ταυτόχρονα το 2Χ2. Το «τριφύλλι» ήταν σαφώς ανώτερο του αντιπάλου του για τουλάχιστον 80 λεπτά, με τον Παλάσιος να σκοράρει όπως και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο, στο 16’ και τον Σπόραρ να κάνει… σεφτέ και στο πρωτάθλημα, διαμορφώνοντας από το 33ο λεπτό το τελικό αποτέλεσμα!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook