Νιόπλιας: “Στενοχωρήσαμε τον κόσμο, καλά – καλά δεν είχαμε 20αδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα και στάθηκε στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς ο Νίκος Νιοπλιας τονισε:

“Κέρδισε η καλύτερη ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο ματς ο Παναθηναϊκος και η νίκη τους είναι δίκαιη παρά την προσπάθεια που κάναμε προς το τέλος του ματς.”

Για τον προβληματισμο που υπάρχει μετά την εμφανιση κυρίως αλλά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό:

“Και σε εμάς υπάρχει προβληματισμός. Καλά καλά δεν είχαμε 20 αδα το επόμενο παιχνίδι δεν ξέρω πόσοι θα λειπουν εκτός απο τους Νέιρα , Τοραλ, Ντουρμισάι και Τσιλιανίδη. Πρέπει να πάρουμε έτοιμους παίκτες. Αναγκαστικά κάναμε κάποιες αλλαγες. Ο Ντίκο κινδύνεψε να πάθει τραβηγμα και δεν ήταν να παίξει σήμερα για περισσότερα από 30 λεπτά. Είναι ο μοναδικός που μας έχει μείνει απο την μέση και μπροστά. Είναι μικρά παιδιά ο Αποστολάκης και ο Θεοδοσουλάκης και δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτά”.

Για το τι τον προβληματίζει περισσότερο αγωνιστικά:

“Αν λείπουν κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα δεν μπορείς να πεις τίποτα. Μας λείπει όλο το επιθετικό κομμάτι. Σήμερα παίξαμε χωρίς κυνηγό”.

Για το που εστιάζει μεταγραφικά ο ΟΦΗ πλέον μετά και τους τραυματισμούς του Νέιρα και του Τοραλ:

“Του Τοράλ και του Νέιρα είναι μεγάλα προβλήματα, είναι κομβικοί και σε αυτο το κομμάτι. Θα ερθουν παίκτες αυτό σας είπαν και ο Γιώργος με τον Γιάννη Σαμαρά στη συνάντηση που είχατε.”

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά το τέλος του ματς:

“Λογικό ήταν να αντιδράσει ο κόσμος και να μας αποδοκιμάσει απο την στιγμή που δεν είδε τίποτα . Δεν θελαμε να τον στεναχωρήσουμε η αλήθεια όμως είναι αυτή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook