«Η πρώτη κανονική μεταγραφική σεζόν – Έχουμε κάνει λάθη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την μεταγραφική πολιτική του ΟΦΗ στο φετινό καλοκαίρι μίλησε ο Γιωργος Σαμαράς.

Αρχικά είπε ο Γιώργος Σαμαράς στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ:

«Ουσιαστικά θεωρούμε ότι είναι η πρώτη κανονική μεταγραφική περίοδο. Αν γυρίσουμε πίσω τον χρόνο, από το παιχνίδι με τον Πλατάνια όπου πήγε αργά και δεν ξέραμε που είμαστε. Τελείωσε η χρονιά και είχαμε 41 συμβόλαια γιατί κάναμε τον Γενάρη εννιά μεταγραφές που δεν είναι νορμαλ για μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Και εκεί που λες ότι έχει μπει μια σωστή βάση και έρχεται ο COVID που τα διαλύει όλα και δεν ανοίγει ποτέ η αγορά. Άρα το καλοκαίρι του 2020 ξεκινάει μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλες τις ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας.

Φέτος ήταν συγκεκριμένοι οι στόχοι εξαρχής και θέλαμε να είμαστε όσο πιο σίγουροι μπορούμε για τις επιλογές μας ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο μας. Ο στόχος μας έχει ειπωθεί από όλους μας είτε έμμεσα είτε άμεσα.

Στο 95% των παιδιών που έχουν έρθει στον ΟΦΗ έρχονται γιατί τους αρέσει αυτό που χτίζεται στον σύλλογο. Ναι σίγουρα υπήρχε μια καθυστέρηση αλλά σημασία είχε να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο των επιλογών και να έρθουν καλοί παίκτες στην ομάδα. Φέτος προσπαθήσαμε να γίνει εκκαθάριση του ρόστερ και να βάλουμε μέσα στην ομάδα παίκτες που θα κάνουν την διαφορά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook