ΟΦΗ: Να είναι agressive από το 1′ ως το 90′

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επιθετικότητα που πρέπει να βγάλει ο ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά, κόντρα στον Παναθηναϊκό και το μάθημα της πρεμιέρας.

Το στοιχείο που έλειψε από τον ΟΦΗ μετά το πρώτο τριαντάλεπτο ήταν και εκείνο που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι του Περιστερίου. Η επιθετικότητα έλειψε, ο ΟΦΗ μετά από 30-35 λεπτά έπαψε να είναι agressive σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού του, ανοίχτηκε περισσότερο από το αναμενόμενο, δεν λειτούργησε η ανασταλτική λειτουργία του και σε συνδυασμό με τα προσωπικά λάθη έφεραν και την ήττα.

Η έλλειψη αυτού του παράγοντα κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι απαγορευτική. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια στο παιχνίδι της Κυριακής πρέπει να είναι επιθετικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό δίχως να υπάρξει κανένα σημάδι χαλάρωσης. Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ιωνικό έδειξε πως μπορεί να λειτουργήσει επιθετικά με σωστό ρυθμό ωστόσο από την άλλη έδειξε ότι η απουσία ενός κεντρικού χαφ που μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αποτελεί ένα σημαντικό μειονέκτημα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ που θα ξεκινήσει με την ίδια τριάδα στα χαφ, Μεγιάδο, Ντιουσέ και Τοράλ, θα πρέπει να διατηρήσει υψηλό τέμπο παιχνιδιού καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και παράλληλα να επιβληθεί απέναντι στο δίδυμο των κεντρικών χαφ του Παναθηναϊκου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook