Στίβενς: “Υπέροχη η ζωή στην Κρήτη – Στόχος τα play offs”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σόνι Στίβενς μίλησε στην ολλανδική έκδοση του ESPN και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον ΟΦΗ αλλά και στις πρώτες του εντυπώσεις από το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας θα παίξει για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του και ήδη μετράει 223 συμμετοχές στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ήδη έκανε το ντεμπούτο του στο Περιστέρι και όπως είπε ο ίδιος ως πρώτο σχόλιο: “Μας αρέσει πολύ εδώ πέρα. Η Κρήτη είναι το νέο σπίτι μας, όλοι θέλουν να βοηθήσουν εμένα και την οικογένεια μου και νιώθω πως μας υποδέχθηκαν πολύ θερμά”.

Στην συνέχεια αναφέρεται στους στόχους του με τον ΟΦΗ υπογραμμίζοντας πως “ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο είναι η προτεραιότητα, στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και πάντα ήθελα μια νέα περιπέτεια, η ζωή στην Κρήτη είναι υπέροχη“.

Παράλληλα αναφέρεται στην συνύπαρξη του, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Μάικ Φαν Ντάινεν: “Με βοήθησε αρκετά με πρακτικά θέματα όπως μου έδωσε συμβυλές για το φαγητό. Κρίμα για μένα που έφυγε όμως στο club μιλούν πολύ καλά αγγλικά και προσπαθώ πλέον να μάθω και ελληνικά”.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως στόχος του ΟΦΗ είναι η παρουσία της ομάδας στα play offs και ακολουθεί το σχόλιο του Σόνι Στίβενς για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: “Το γήπεδο ήταν πραγματικά κακό, αντιμετωπίσαμε μια σκληρή πραγματικότητα” ενώ έγινε ερώτηση και για τα οικονομικά δεδομένα: “Όχι δεν φοβάμαι να μην πάρω τα χρήματα μου. Όλα κυλούν ομαλά, οπότε δεν κάνω συζήτηση για αυτό το θέμα. Και τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΗ είναι ο Γιώργος Σαμαράς με τεράστια εμπειρία σε ευρωπαϊκούς συλλόγους”.

Όσον αφορά την αποχώρηση του από την Καμπούρ μετά από τρία χρόνια είπε πως “ήθελα ν’ αποφύγω την ταλαιπωρία, δεν έπρεπε απαραίτητα να φύγω από την Καμπούρ και δεν το έκανα επειδή αμφέβαλα για το μέλλον μου. Δεν κατηγορώ τον σύλλογο, δεν ήθελα να ροκανίζω τον χρόνο και η Καμπούρ μου έκανε δύο προτάσεις για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, ο ΟΦΗ είχε δείξει το ενδιαφέρον του αρκετό καιρό πριν και αποφάσισα να έρθω”

Τέλος ο Σόνι Στίβενς είπε πως η οικογένεια του έρχεται στο Ηράκλειο την Πέμπτη με τον ίδιο να τονίζει πως “ελπίζω να έχω καταλήξει σε ένα μόνιμο σπίτι και πρέπει να είναι ένα που να υπάρχει χώρος για να παίζουν όμορφα τα παιδιά μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook