Ο winger επείγει περισσότερο από τον επιθετικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεδομένες οι ανάγκες του ΟΦΗ αλλά με βάση και το υπάρχον ρόστερ τούτη την ώρα δεν χωράει καμία καθυστέρηση στο θέμα της απόκτησης ενός εξτρέμ.

Η εικόνα του ελλιπέστατου, από ακραίους, ΟΦΗ στο Περιστέρι χτύπησε καμπανάκι για την άμεση ανάγκη ενός ετρέμ. Όπως γράψαμε και χθες το βράδυ, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τους Τσιλιανίδη, Ντουρμισάι υποχρεώνουν τον σύλλογο να τρέξει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα έρθει και θα προσθέσει ποιότητα στα άκρα της επίθεσης του ΟΦΗ. Και πλέον, όσο περνούν οι μέρες και δεν γίνεται προσθήκη στις θέσεις των εξτρέμ τόσο μεγαλύτερο γίνεται το πρόβλημα στα άκρα της επίθεσης του.

Στην παρούσα φάση, μιλώντας με τα σημερινά δεδομένα επείγει ακόμα περισσότερο η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που αυτήν την στιγμή δεν έχει κανένας άλλος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Η μεταγραφή ενός εξτρέμ δείχνει να είναι άμεση προτεραιότητα και δεν χωράει καμία καθυστέρηση. Και η απόκτηση ενός εξτρέμ είναι άμεση προτεραιότητα και όχι ενός επιθετικού που πάλι βέβαια χρειάζεται να έρθει στον ΟΦΗ. Όμως τώρα και για τα επόμενα παιχνίδια δεν χωρούν ούτε αλχημείες, ούτε πειράματα γιατί φάνηκε και κόντρα στον Ατρόμητο πως φάσεις θα βγουν μέχρι ένα σημείο αλλά παρασύρουν και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές όπως και η μη αξιοποίηση του Ντίκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook