Το “Γεντί Κουλέ” θα βάλει πλάτη, οι παίκτες;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κόσμος του ΟΦΗ βρίσκεται στις επάλξεις, οι ανακοινώσεις φανερώνουν την συσπείρωση που υπάρχει και το ζήτημα είναι να δώσει βοήθεια και η ίδια η ομάδα.

Ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της χρονιάς και για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό, είναι δεδομένο πως ο κόσμος θα βρίσκεται στην θέση του. Οι εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” θα είναι γεμάτες το βράδυ της Κυριακής και το γήπεδο είναι αποφασισμένο να βάλει πλάτη για την ομάδα. Όπως αυτό συνέβαινε πάντα και θα συμβαίνει και πάντα. Και θα συμβεί και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όμως πολύ μεγάλη σημασία έχει να μπορεί η ομάδα να δώσει πίσω όλη αυτήν την αγάπη που της παρέχει απλόχερα ο ίδιος ο κόσμος της. Γιατί η μεγαλύτερη απώλεια μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση του Σαββάτου δεν είναι οι τρεις βαθμοί. Η μεγαλύτερη ψυχολογική απώλεια της πρεμιέρας είναι το ξενέρωμα του ίδιου του κόσμου του ΟΦΗ. Το κλίμα που υπήρχε, ήταν εξαρχής υπέρ της ομάδας και όλοι περίμεναν να δουν μια μαχητική ομάδα κόντρα στον Ατρόμητο. Αυτό δεν συνέβη και αυτό είναι που πείραξε περισσότερο.

Το γήπεδο όμως την Κυριακή θα βάλει ξανά πλάτη στην ομάδα. Αυτό είναι σίγουρο, παρά την στενοχώρια και το ξενέρωμα του κόσμου, παρά την πίκρα του από την πολύ κακή εμφάνιση του Σαββάτου. Έχει πολύ μεγάλη σημασία λοιπόν για τον ίδιο τον οργανισμό του ΟΦΗ να δείξουν και οι ίδιοι οι παίκτες πως αυτόν τον κόσμο θέλουν να τον βλέπουν χαμογελαστό και χαρούμενο. Θέλουν να του ανταποδώσουν την πίστη και στην εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπα τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook