Οι τραυματισμοί Τσιλιανίδη, Ντουρμισάι κάνουν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ την ΑΝΑΓΚΗ για μεταγραφές!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οκ, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού, στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε δύο προσθήκες όμως πλέον ο χρόνος πιέζει ακόμα περισσότερο.

Μέχρι και την Πέμπτη, όλα φαίνονταν να λειτουργούν σωστά. Διαθέσιμοι εκείνοι που υπολογίζονται μεσοεπιθετικά, ο ΟΦΗ θα πήγαινε στο Περιστέρι με τριάδα στην επίθεση Νέιρα, Ντίκο, Τσιλιανίδη και επιλογή από τον πάγκο τον Φιορίν Ντουρμισάι. Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ τραυματίστηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ντουρμισάι δεδομένα θα μείνει εκτός για το επόμενο 20ημερο ενώ για τον Τσιλιανίδη, προς το παρόν, δεν φαίνεται να προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αν και αυτό θα ξεκαθαρίσει άμεσα και εντός των επόμενων 24ωρων.

Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο δεν πας μπροστά με τα “θα” αλλά με τον ρεαλισμό και τα δεδομένα που έχεις μπροστά σου, οι δύο μεταγραφές που επρόκειτο να γίνουν στις θέσεις των εξτρέμ και επιθετικού, έπρεπε να έχουν γίνει… χθες. Οι επιλογές του ΟΦΗ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι ελάχιστες, ακόμα και στο καλό πρώτο 30λεπτο του Περιστερίου εύκολα διαπιστώνει κάποιος πως ένας… Νέιρα δεν φέρνει την άνοιξη και ο Ντίκο δεν μπορεί να φανεί αν δεν τροφοδοτηθεί.

Το έλλειμμα στην επίθεση, στα άκρα και την κορυφή, βγάζει μάτι και η είσοδος του 18χρονου Θεοδοσουλάκη αναδεικνύει την γύμνια που υπάρχει στο ρόστερ του ΟΦΗ και παράλληλα την ανάγκη για άμεσες προσθήκες και ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να παίξουν τώρα και όχι μετά από έναν μήνα.

Διαφορετικά το πουλάκι χάθηκε και δεν γυρίζει πίσω και εύκολα ο ΟΦΗ μπορεί να βγει από την πορεία του, σε τέτοιο βαθμό που δεν θα το καταλάβει. Οι τραυματισμοί των Φιορίν Ντουρμισάι και Κοσμά Τσιλιανίδη δεν χωρούν καμία αναβολή στην ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών. Όσο μεγαλύτερη καθυστέρηση υπάρχει στην απόκτηση δύο παικτών στις συγκεκριμένες θέσεις τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για την λήψη άμεσων αποφάσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook