Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στίβενς
Ο Ολλανδός γκολκίπερ αντέδρασε σωστά σε όλες τις φάσεις ωστόσο ενδεχομένως έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ του Ατρομήτου όταν δεν βγήκε να διεκδικήσει την μπάλα με τον Τζαβίδα να παίρνει την κεφαλιά από κοντινή απόσταση.

Λάρσον
Ξεκίνησε καλά και δυναμικά το παιχνίδι, με σωστές τοποθετήσεις. Ευθύνεται στο 2-1 όταν χάνει τον Μουνίθ στην πλάτη του ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας ως εξτρέμ δεν φάνηκε καθόλου πέραν ενός σουτ που έφυγε λίγο άουτ.

Μπαλογιάννης
Κάκιστο παιχνίδι, έχει ακέραια ευθύνη στα δύο γκολ του Ατρομήτου όταν χάνει τον Κλωναρίδη που κόντρα σε αυτόν έκανε το παιχνίδι της ζωής του ενώ επιθετικά δεν έδωσε τίποτα απολύτως.

Γιοχού
Παρότι είχε ένα καλό 30λεπτο μόλις ισοφάρισε ο Ατρόμητος, σαν να έπαθε black out. Από εκεί και πέρα ήταν εκτός παιχνιδιού και ορθώς έγινε αλλαγή.

Γιαννούλης
Βοήθησε σε όλο το παιχνίδι, δεν έκανε λάθη και ήταν ο μόνος που διασώθηκε από την άμυνα του ΟΦΗ.

Μεγιάδο
Εκτός αγώνα δημιουργικά, πολλές λάθος μεταβιβάσεις ενώ ανασταλτικά βοήθησε μόνο στα πρώτα 30 λεπτά

Ντιουσέ
Πήρε πρωτοβουλίες, όσο ο ΟΦΗ είχε την μπάλα στα πόδια του φαινόταν και εκείνος, στο δεύτερο 45λεπτο δεν βοήθησε καθόλου.

Τοράλ
Είχε εμπνεύσεις με πολλά λάθη και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις για την πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου.

Νέιρα
Παρότι έπαιξε ως εξτρέμ, ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του ΟΦΗ. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, στο δεύτερο όμως δεν έβγαλε καμία ένταση στο παιχνίδι του.

Μπουζούκης
Δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά, πολλές φορές φαινόταν να τρέχει πίσω από την μπάλα αντί μπροστά με αυτήν.

Ντίκο
Όσο ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας, φαινόταν. Κινητικός, διεκδικούσε την μπάλα και πρέσαρε ασταμάτητα την άμυνα του Ατρομήτου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν φάνηκε καθόλου.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Τοράρινσον
Είναι ανέτοιμος και φάνηκε στην φάση του τρίτου γκολ όταν ο Κλωναρίδης τον άφησε πίσω στην κούρασ που έκανε.

Στάικος, Διαμαντής
Έπαιξαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Θεοδοσουλάκης
Ο 18χρονος επιθετικός μπήκε στο παιχνίδι με θράσος, διεκδίκησε τις φάσεις που του αναλογούσαν και είχε μια καλή ευκαιρία στο τέλος του αγώνα.

Μαρινάκης
Επιθετικά απείλησε με σέντρες, αμυντικά δεν κινήθηκε από την πλευρά του ο Ατρόμητος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook