Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Aτρόμητος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο Περιστέρι, όμως ο Ατρόμητος με τον Κλωναρίδη ως απόλυτο MVP (τρεις ασίστ) κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι (3-1) και να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα σεζόν.”.

To10.gr: “Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο Περιστέρι με τον Νέιρα (34’), αλλά ο Ατρόμητος γύρισε το παιχνίδι με τους Τζαβίδα (39’), Μουνίθ (45+3’) και Κιάρτανσον (73’).”.

Sport24.gr: “Ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στην πρώτη αγωνιστική της Super League επικρατώντας 3-1 του ΟΦΗ. Τρίποντο με ανατροπή για τους Περιστεριώτες, καθώς Τζαβίδας (39′), Μουνίθ (45+3′) και Κιάρτανσον (73′) απάντησαν στο γκολ του Νέιρα (34′). Τρεις ασίστ ο Κλωναρίδης”

Gazzeta.gr: “Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ήταν σε μεγάλα κέφια και με τρεις δικές του ασίστ προς τους Τζαβίδα, Μουνίθ, Κιάρτανσον ο Ατρόμητος έφερε τούμπα το 0-1 του Νέιρα και υπέταξε τελικά εύκολα με 3-1 τον ΟΦΗ, παρότι έχασε και πέναλτι με τον Μουνίθ”.

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με Νέιρα αλλά δε μπόρεσε να περιορίσει τον Κλωναρίδη που με τρεις ασίστ οδήγησε τον Ατρόμητο στη νίκη με ανατροπή (3-1) ενώ ο Μουνίθ έχασε και πέναλτι, στην πρεμιέρα της Super League!”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook