Τα δύο διαμαντάκια του Ρεθύμνου στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Το Gentikoule σας παρουσιάζει τους δύο, μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές το ρόστερ του ΟΦΗ, τους Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη. Οι δύο νεαροί παίκτες από το Ρέθυμνο υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και η καριέρα τους μόλις ξεκινάει!

Ο ΟΦΗ έχει από χθες (20/08) και δεύτερο παίκτη γεννημένο το 2004 στο ρόστερ του, με τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη να υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός Ρεθυμνιώτης επιθετικός είναι έτοιμος να κυνηγήσει τις δικές του ευκαιρίες στον ΟΦΗ, μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη, ο οποίος έχει την ίδια καταγωγή.

Και οι δύο νεαροί παίκτες προέρχονται από αθλητικές οικογένειες, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι προέρχονται από τις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου. Οι δύο νεαροί έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό (20/08) παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Γιάννης Αποστολάκης

Ο Γιάννης Αποστολάκης μας έχει ήδη… συστηθεί καθώς έλαβε μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία, λαμβάνοντας μέρος και σε φιλικές αναμετρήσεις. Ο Αποστολάκης γίνεται φέτος 18 ετών, έχοντας γεννηθεί στις 24/9/2004 και αποτελεί μέλος του ΟΦΗ από το 2018.

Αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και στον ΟΦΗ έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής. Πιο συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί τόσο στην Κ15 (2018-19) όσο και στην Κ17 (2019-20, 2020-21) πριν υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ στις 26 Οκτωβρίου 2021.

Γιάννης Θεοδοσουλάκης

Ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης αποτελεί τον πιο πρόσφατο νεαρό παίκτη από τα τμήματα υποδομής που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. Είναι γεννημένος στις 11/09/2004 και ξεκίνησε στις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου το 2017. Από την αγωνιστική περίοδο 2019-20 μετακόμισε στις ακαδημίες του ΟΦΗ, όπου εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ17. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κ19.

Ο Θεοδοσουλάκης έχει αγωνιστεί στις Μικτές Ρεθύμνου και σε μικρότερη ηλικία, αγωνιζόταν ως μέσος. Στη συνέχεια όμως, πήρε απότομα ύψος μέσα σε ένα καλοκαίρι και έγινε… μόνιμος στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook