Κολιτσιδάκης στον Athletic: «Σε ένα γεμάτο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να έχει προβάδισμα για την εξάδα»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» για να παρακολουθήσει το φιλικό του ΟΦΗ με την Επισκοπή και μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή για το τι περιμένει από την φετινή σεζόν.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Θανάσης Κολιτσιδάκης, φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και μίλησε στον Μανώλη Σαρρή για τον φετινό ΟΦΗ, το πρωτάθλημα, αλλά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης:

Για το Ηράκλειο: «21 χρόνια παρουσίας στο Ηράκλειο είναι μία ολόκληρη ζωή, εδώ έφτιαξα την οικογένειά μου, εδώ είναι το σπίτι μου, είναι η δεύτερη πόλη μου. Μπορώ να πω ότι είναι και η πρώτη».

Για το φιλικό του ΟΦΗ με την Επισκοπή: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά γιατί θα έλεγα ότι αμυντικά δεν πιέστηκε ιδιαίτερα. Ο τερματοφύλακας ζήτημα να έπιασε μία φορά την μπάλα. Μεσοεπιθετικά έβγαλε καλές συνεργασίες, έβαλε τέσσερα γκολ και είχε μία καλή παρουσία στο γήπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι με ομάδα της Super League 2, αλλά περιμένω να δω κάτι καλό και με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για τους παίκτες που έχει ο ΟΦΗ στην μεσαία γραμμή: «Μιλάμε για παίκτες πολύ ποιοτικούς, που δύσκολα βρίσκεις σε άλλες ομάδες. Σίγουρα είναι σημαντικό το ότι είναι από πέρυσι μαζί. Αυτό που θα έλεγα ότι λείπει από τον ΟΦΗ είναι ο σέντερ φορ, που θα κάνει τις ευκαιρίες γκολ. Δεν ξέρω τι θα σκεφτεί ο Νίκος Νιόπλιας για την επίθεση στο ματς με τον Ατρόμητο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Βλέπω ότι υπάρχει μία πεντάδα ομάδων που ξεχωρίζει. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός που επενδύει πολλά χρήματα, η ΑΕΚ το ίδιο, ο Άρης έχει δυναμώσει και ο ΠΑΟΚ επίσης ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα. Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Αυτές οι ομάδες ξεχωρίζουν, αλλά σίγουρα δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χρήματα, παίζει ρόλο και η ομοιογένεια. Θα έλεγα ότι ο ΟΦΗ πρέπει να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες εννιά ομάδες και να δει αν μπορεί να κερδίσει ακόμα μία θέση, να πάει στην 5η. Είναι δύσκολο πάντως, γιατί βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Ο ΟΦΗ όμως έχει κάνει πολύ σημαντικές μεταγραφές, καλές κινήσεις με μεταγραφές 11άδας και ουσίας.

Νομίζω ότι αυτό θα τον βοηθήσει πάρα πολύ τον ΟΦΗ, για να έχει μία έμπειρη και δυνατή ομάδα. Σε ένα γεμάτο Γεντί Κουλέ, μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να έχει προβάδισμα για την εξάδα. Με έναν σέντερ φορ, μπορεί να είναι και ένα από τα φαβορί για την εξάδα. Ο ΟΦΗ πάντα είχε έναν παίκτη που σκόραρε και μέσα στο Γεντί Κουλέ είναι πλεονέκτημα. Επίσης εάν καταφέρει να πάρει τον Λάμπρου ο ΟΦΗ, θα είναι μία πολύ καλή κίνηση».

Για το παιχνίδι του Περιστερίου: «Νομίζω ότι είναι καλύτερο να ξεκινάς εκτός έδρας. Έχεις λιγότερο άγχος και είναι στο στιλ του ΟΦΗ. Πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Για τον Ατρόμητο είναι καλό ότι έχει τον ίδιο προπονητή από πέρυσι, σίγουρα μπορεί να επηρεαστεί από την αποχώρηση πολλών βασικών παικτών αλλά έχει κάνει πολλές μεταγραφές. Δείχνει όμως ότι είναι στον σωστό δρόμο».

Για τον Τοράλ: «Εντυπωσιάστηκα με αυτό τον παίκτη στο φιλικό με την Επισκοπή. Νομίζω δύσκολα βρίσκεις τέτοιο παίκτη, τα έχει όλα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook