Στο Περιστέρι με στόχο να ξεκινήσει με το «δεξί» στο πρωτάθλημα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο (20:00, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League 1 της νέας σεζόν.

Με μοναδικό στόχο να ξεκινήσει θετικά τις επίσημες υποχρεώσεις της νέας σεζόν, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο Περιστέρι στις 20:00 τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με όλες τις μεταγραφές του στην αποστολή, ο ΟΦΗ θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν, στην οποία στόχος είναι να εμφανιστεί καλύτερος από την περασμένη και να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Καμάου, Τσιλιανίδης, Ντουρμισάι και Γρίβας, με τον Έρικ Λάρσον να μπαίνει στην αποστολή. Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Στίβενς, Σωτηρίου, Μανδάς, Μαρινάκης, Λάρσον, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Γιοχού, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Νριουσέ, Μεγιάδο, Στάικος, Αποστολάκης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Θεοδοσουλάκης, Ντίκο.

Από την άλλη, στην αποστολή του Ατρομήτου συμμετέχουν οι: Γιαννιώτης, Μάριτς, Κιβρακίδης, Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Τζοβάρας, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ, Κούεν, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Ροτάριου, Κιάρτανσον, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook