Με Ντίκο στην κορυφή της επίθεσης τα πλάνα του Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 30χρονος επιθετικός αναμένεται να παίξει στην κορυφή της επίθεσης με το Νίκο Νιόπλια να φορτώνει την επίθεση με όλα τα “10αρια” μέσα στην ενδεκάδα.

Με τους Τσιλιανίδη, Καμάου, Ντουρμισάι να είναι στα “πιτς” ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο ο Νίκος Νιόπλιας ετοιμάζεται να ρίξει στην κορυφή της επίθεσης του ΟΦΗ το Νουά Ντίκο. Ο 30χρονος επιθετικός από το Μάλι έτσι και αλλιώς θα ξεκινούσε βασικός ωστόσο η προετοιμασία του αγώνα του Περιστερίου έδειχνε πως ο Ντίκο θα έπαιζε στα άκρα της επίθεσης μιας και η πρόβα κόντρα στην Επισκοπή έδειχνε τον Κοσμά Τσιλιανίδη να παίζει στην κορυφή. Πλέον μετά τον τραυματισμό του τελευταίου, ο Ντίκο θα πάει στην κορυφή της επίθεσης και ελλείψει άλλων επιλογών, ο Νίκος Νιόπλιας πρόκειται να “φορτώσει” την επίθεση του ΟΦΗ με όλα τα δεκάρια που έχει στην διάθεση του όπως οι Γιάννης Μπουζούκης και Χουάν Νέιρα.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγή διάταξης του ΟΦΗ και αναμένεται ν’ ακολουθήσει το 4-3-3 όπως συνηθίζει τα δύο τελευταία χρόνια. Ο Στίβενς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ σε επίσημο παιχνίδι ενώ σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική τετράδα φαίνεται πως το μόνο ερωτηματικό αποτελεί η χρησιμοποίηση του Έρικ Λάρσον ή του Νίκου Μαρινάκη στην δεξιά πλευρά, αριστερά θεωρείται δεδομένη η χρησιμοποίηση του Μπαλογιάννη μιας και ο Τοράρινσον δεν είναι ακόμα σε θέση να ξεκινήσει βασικός ενώ οι Γιοχού και Βούρος θ’ αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ντιουσέ, Μεγιάδο με τον Τοράλ να έχει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων και την τριάδα της επίθεσης, όπως γράψαμε παραπάνω, θ’ αποτελέσουν οι Νέιρα, Μπουζούκης που θα παίξουν στα δύο άκρα και ο Ντίκο στην κορυφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook