Νοκ άουτ με τον Ατρόμητο Τσιλιανίδης, Ντουρμισάι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται στον ΟΦΗ ενόψει της πρεμιέρας καθώς ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει στους δύο παίκτες που έχουν υποστεί κακώσεις.

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες πάει στην πρεμιέρα ο ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο καθώς δεν υπολογίζονται οι Φιορίν Ντουρμισάι και Κοσμάς Τσιλιανίδη που έχουν υποστεί κακώσεις στον μηρό και το πέλμα αντίστοιχα. Οι απουσίες των δύο παικτών είναι ιδιαίτερα σημαντικές και κυρίως αυτή του Κοσμά Τσιλιανίδη που έδειχνε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρούς χώρους και τελειώματα φάσεων συνεχίστηκε σήμερα (18/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Fjorin Durmishaj και Κοσμάς Τσιλιανίδης, οι οποίοι έχουν υποστεί κάκωση στον μηρό και κάκωση στο πέλμα αντίστοιχα και αναμένεται να υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο.

Ο Βασίλης Σηφάκης συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, ο Bruce Kamau έκανε θεραπεία, ενώ στην προπόνηση έδωσε το «παρών» για μια ακόμη ημέρα ο Γιάννης Θεοδωσουλάκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (19/8), στις 09:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook