Θέμα: Κέρδος από 120 ευρώ και πάνω για τους κατόχους των διαρκείας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule συγκρίνει τα επιμέρους κέρδη που θα έχουν όσοι πάρουν εισιτήρια διαρκείας με τις τιμές των μεμονωμένων ανά παιχνίδι.

Νωρίτερα ο ΟΦΗ έκανε γνωστές τις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ (θύρες 1, 4, 5) – με εξαίρεση τα ντέρμπι – και φτάνουν μέχρι τα 60 που αφορούν τις θέσεις vip της θύρας 9.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα σε σχέση με τις τιμές των διαρκείας που είναι ακόμα σε εξέλιξη, διαπιστώσαμε πως εκείνοι που θα πάρουν εισιτήριο για όλη την χρονιά, μπορούν να γλυτώσουν μέχρι και 120 ευρώ!

Για παράδειγμα, στις θύρες 1, 4, 5 τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 130 ευρώ, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ παίξει στα play offs τότε θα δει 18 αγώνες πρωταθλήματος – δίχως να μπαίνουν στην εξίσωση εκείνοι του Κυπέλλου Ελλάδας. Κατά συνέπεια, κάποιος που δεν θα πάρει διαρκείας, εάν δει όλα τα παιχνίδια, τότε θα πληρώσει – μόνο για το πρωτάθλημα – 120 ευρώ παραπάνω. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν κάποιος πάρει διαρκείας, τότε θα επωφεληθεί ως κέρδος φιλάθλου σε ποσοστό που φτάνει το 48%.

Ομοίως το ίδιο ισχύει και για άλλες θύρες του γηπέδου, όπως για παράδειγμα στις θύρες 2, 3, 8 όπου τα διαρκείας κοστίζουν 300 ευρώ. Εκεί το κέρδος αυξάνεται και φτάνει τα 250 ευρώ που αναλογικά φτάνει στο 45%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook