Κωδικός Περιστέρι: Γκολ βρίσκει – Να γίνει κυνικός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει τους παίκτες να σκοράρουν στο Περιστέρι και πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι επιδόσεις του στις φάσεις που θ α βγάλει κόντρα στον Ατρόμητο.

Με εξαίρεση το πρώτο φιλικό κόντρα στην Ουτρέχτη, όταν και οι παίκτες του ΟΦΗ μετρούσαν μόλις τέσσερις σκάρτες προπονήσεις στα πόδια τους, έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα τα φιλικά που έδωσε. Από αυτά κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους όπως η Επισκοπή μέχρι και σε εκείνα με πιο ισχυρούς όπως η Φίτεσε.

Το ζητούμενο ήταν πως στα περισσότερα φιλικά ο ΟΦΗ κατάφερε όχι μόνο να πετύχει, έστω ένα γκολ, αλλά και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Υπήρξαν παιχνίδια που βγήκαν και αυτοματισμοί και ωραίες συνεργασίες αλλά προσώρας αυτό είναι ένα στοιχείο που θα το δούμε πιο έντονα μέσα στην χρονιά καθώς μιλάμε για μια περίοδο που καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη.

Όμως ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, είναι σίγουρο πως ο Νίκος Νιόπλιας έχει στην διάθεση του τα κατάλληλα όπλα προκειμένου να δώσουν γκολ στον ΟΦΗ αλλά και να δημιουργήσουν ευκαιρίες μόνοι τους. Ο ΟΦΗ ποντάρει στην εξαιρετική κατάσταση που δείχνουν να βρίσκονται οι Τοράλ, Τσιλιανίδης, Νέιρα αλλά και στην ποιότητα του Νουά Ντίκο που ήρθε στην Κρήτη για να κάνει την διαφορά.

Δεδομένα λοιπόν υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν κόντρα στον Ατρόμητο όμως επειδή πλέον μπαίνουμε στην φάση των επίσημων αγώνων πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει να γίνει κυνικός. Τις φάσεις που θα δημιουργήσει να μην τις σπαταλήσει, το είδαμε αυτό σε πολλά περσινά παιχνίδια όπου παρότι έβγαλε πολλές φάσεις δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Η ατομική ποιότητα των μεσοεπιθετικών του ΟΦΗ δεν λείπει, αντιθέτως υπάρχει και περισσεύει και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook