Προς λύση και η υπόθεση του Φαν Ντάινεν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τις μαζεμένες μεταγραφές, στον ΟΦΗ προχωρούν και την ελάφρυνση του ρόστερ με παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια.

Συνεχίζεται η αποφόρτιση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά και από την στιγμή που η κατάσταση στο ρόστερ του ΟΦΗ αποκρυσταλλώνεται με τις προσθήκες που γίνονται, ήρθε η ώρα και για τις αποχωρήσεις. Ήδη φέτος ο ΟΦΗ έχει δείξει τεράστια πρόοδο σε αυτόν τον τομέα προχωρώντας άμεσα και γρήγορα σε αποδεσμεύσεις παικτών που τα συμβόλαια τους δεν έληγαν το φετινό καλοκαίρι και φρόντισε ν’ απαλλαχθεί από παίκτες που αποτελούσαν “βαρίδια” – τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά.

Ήδη η αρχή έγινε τον περασμένο Μάη με τις αποχωρήσεις των Σελίμοβιτς, Καστάνιος, ακολούθησε ο Λυμπεράκης και μέσα στον τελευταίο μήνα ο ΟΦΗ κατάφερε να απαλλαχθεί, με τους δικούς του όρους πάντα, από τα συμβόλαια των Φερέιρα, Γκαργκαλατζίδη.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο Νίκος Μαρκάκης στον Athletic Radio 104,2, o Ραχμάν Ουές οδεύει στον Βόλο με τον ΟΦΗ να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Μαγνησίας για την παραχώρηση, με μεταγραφή, του 24χρονου δεξιού μπακ που μετά την απόκτηση του Έρικ Λάρσον δεν χωρούσε στο ρόστερ και ενώ ήδη υπάρχει ο Νίκος Μαρινάκης. Κατά συνέπεια με την απόκτηση του Σουηδού μπακ, ο ΟΦΗ είναι πλήρης στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ έπεται και συνέχεια καθώς όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες ο επόμενος που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο θα είναι ο Μάικ Φαν Ντάινεν.

Ο Ολλανδός που εξαρχής δεν βρισκόταν στα πλάνα του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά, συμμετείχε στην προετοιμασία στην Ολλανδία λόγω έλλειψης παικτών στην επίθεση και όλα δείχνουν πως πρόκειται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Ήδη στον ΟΦΗ είναι σε επαφές με τον εκπρόσωπο του Ολλανδού επιθετικού και δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις ακόμα και μέσα στον Αύγουστο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook