Επιστρέφει στην Κρήτη για λογαριασμό των Χανίων ο Φραντζέσκος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι δυο πλευρές σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του sportcaster.gr, έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και όπως όλα δείχνουν, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο την τελευταία στιγμή, ο Κώστας Φραντζέσκος θα είναι ο νέος προπονητής των Χανίων.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 53χρονος τεχνικός αναμένεται σήμερα στα Χανιά για τις τελικές συζητήσεις με τον Αντώνη Ροκάκη και τους συνεργάτες του.

Ολα δείχνουν συμφωνία, καθώς φαίνεται πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να σφραγιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει (εκτός απροόπτου) το δύσκολο έργο να χτίσει σχεδόν από το μηδέν την νέα ομάδα των Χανίων.

Σε αυτό το εγχείρημα ο Φραντζέσκος θα έχει στο πλευρό του, ως άμεσο συνεργάτη, τον Ηλία Κώτσιο, με τον οποίο άλλωστε ήταν μαζί σε Καραϊσκάκη και ΑΕΛ που ήταν οι δυο τελευταίες ομάδες της προπονητικής πορείας του Φραντζέσκου. Επίσης ο 53χρονος προπονητής έχει εργαστεί στον Απόλλων Λάρισας, αλλά και σε όλες τις ομάδες υποδομών του Παναθηναϊκού.

Πέρυσι ο Φραντζέσκος ξεκίνησε στην ΑΕΛ του Κούγια μένοντας μόλις για 2 παιχνίδια πριν αποχωρήσει τον Οκτώβριο του 2021, ενώ τον Φεβρουάριο ανέλαβε τον Καραϊσκάκη τον οποίο καθοδήγησε για 12 ματς.

sportcaster.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook