Αποκαλύψεις Μπόντα για ΟΦΗ, Γκέραρντ και Μαχλά: “Από την δική μου όχι καλή παρουσία στον ΟΦΗ η Ελλάδα κέρδισε το Νίκο Μαχλά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ούγγρος επιθετικός σε μια σπάνια εξομολόγηση αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΟΦΗ, ως πρώτος σκόρερ της τότε Α’ Εθνικής και πως ο Ευγένιος Γκέραρντ τον δελέασε πηγαίνοντας στο ίδιο του το σπίτι.

Ο Ίμρε Μπόντα μίλησε στην Sportday και αναφέρθηκε σε όλο το ιστορικό της μεταγραφής του στον ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό Βόλου την εποχή μάλιστα που ο Ούγγρος φορ ήταν πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Αρχικά ο Ίμρε Μπόντα αναφέρθηκε στο πως πείστηκε ν’ αφήσει τον, αγαπημένο του, Ολυμπιακό Βόλου για να κατηφορίσει στην Κρήτη: “Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος τότε, πάλι είχα πετύχει 10 γκολ. Τότε ήρθαν στο Βόλο, στο σπίτι μου, ο Γκέραρντ ο ίδιος, μαζί με έναν παράγοντα από τον ΟΦΗ που δεν θυμάμαι το όνομά του. Μου εξήγησαν τι θέλουν από εμένα και μου ανέλυσαν όλο το πλάνο. Ναι με κέρδισε η κίνησή τους γιατί μου έδειξαν πόσο με ήθελαν”.

Στην συνέχεια ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκε στις συγκυρίες που δεν του επέτρεψαν να πετύχει στον ΟΦΗ αλλά και στην εμφάνιση του Νίκου Μαχλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Το στυλ παιχνιδιού της ομάδας ήταν εντελώς διαφορετικό και σίγουρα και εγώ δεν πήγα καλά. Προσπάθησα πολύ, όμως δεν τα κατάφερα. Δεν έχω κανένα παράπονο, εγώ ήμουν αυτός που δεν μπόρεσα να προσφέρω στην ομάδα. Αλλά να σου πω και πάλι πως όλα μέσα στη ζωή είναι. «Από τη δική μου όχι καλή παρουσία στον ΟΦΗ το ελληνικό ποδόσφαιρο κέρδισε τον Νίκο Μαχλά. Είναι απλό. Εάν εγώ πήγαινα καλά στον ΟΦΗ και έβαζα τα γκολ που έβαζα στον Ολυμπιακό Βόλου, τότε ίσως το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην είχε έναν παίκτη σαν τον Νίκο Μαχλά”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δική του κοινή παρουσία και του Νίκου Μαχλά: “Επειδή εγώ δεν πήγα καλά, ο Γκέραρντ άρχισε να με αφήνει εκτός ομάδας και να δίνει ευκαιρίες στον Μαχλά που τότε ήταν νεαρό παιδί. Ο Νίκος κατάφερε να πιάσει αυτή την ευκαιρία και να γίνει ένας εξαιρετικός σέντερ φορ, που μάλιστα έφτασε να είναι και ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη. Γι αυτό σου είπα ότι όλα μέσα στη ζωή είναι και δεν πρέπει να έχουμε παράπονο για τίποτα. Αφού δεν πήγαινα καλά, ο Γκέραρντ, ο οποίος ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας καταπληκτικός προπονητής, με έπιασε και μου μίλησε. “Κοίτα Ίμρε δεν πάει όπως το φανταστήκαμε και καλύτερο θα είναι να φύγεις”, μου είπε. Εγώ φυσικά συμφώνησα, γιατί δεν ένιωθα κι εγώ καλά, με αποτέλεσμα να φύγω και από την ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook