Έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Μάλμε και έρχεται στο Ηράκλειο ο Λάρσον

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Τον τελευταίο του αγώνα με την φανέλα της Μάλμε έδωσε Έρικ Λάρσον, πριν έρθει στο Ηράκλειο για να φορέσει τα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ.

Την Σούντσβαλ αντιμετώπισε σήμερα (14/08) εντός έδρας η Μάλμε, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σουηδίας, επικρατώντας με 3-1. Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των γηπεδούχων έδωσε ο Έρικ Λάρσον, ο οποίος έχει ξεκινήσει βασικός και όπως έχει αποκαλύψει πρώτο το Gentikoule, έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για να έρθει στο Ηράκλειο και να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ομάδας.

Ο Έρικ Λάρσον είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τους φίλους της ομάδας στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μάλμε, πριν μπει στο αεροπλάνο και έρθει στο Ηράκλειο μέσα στις επόμενες ημέρες. Η μετακίνηση του 31χρονου δεξιού μπακ στον ΟΦΗ είναι «τελειωμένη» και μετά τη λήξη του αγώνα με την Σούντσβαλ, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να ντυθεί ο παίκτης στα ασπρόμαυρα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λάρσον έβγαλε και ασίστ, στο τρίτο γκολ της ομάδας του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Malmö FF (@malmo_ff)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook