H παρουσία του Τσιλιανίδη στην επίθεση ήταν μία… πρόβα ενόψει Ατρομήτου

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η παρουσία του Κοσμά Τσιλιανίδη στην κορυφή της επίθεσης του ΟΦΗ στο χθεσινό φιλικό με την Επισκοπή ήταν ένα… μήνυμα για το τι σκέφτεται ενόψει Ατρομήτου ο Νίκος Νιόπλιας.

O Κοσμάς Τσιλιανίδης αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης στο χθεσινό (13/08) νικηφόρο φιλικό του ΟΦΗ κόντρα στην Επισκοπή στο Ηράκλειο, δείχνοντας ορεξάτος και έχοντας πολύ καλή παρουσία, πετυχαίνοντας τα δύο από τα τέσσερα συνολικά γκολ της ομάδας.

Η παρουσία του στο βασικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης «δείχνει» ότι ο Νίκος Νιόπλιας σκοπεύει να ακολουθήσει το ίδιο πλάνο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο, στις 20:00 το ερχόμενο Σάββατο (20/08) για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο Νίκος Νιόπλιας είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και με τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος παρότι είναι εξτρέμ είχε κληθεί σε αρκετά παιχνίδια θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook