Φιλικό – προπόνηση πριν την σέντρα του πρωταθλήματος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ νίκησε με 4-0 σε φιλικό ματς με την Επισκοπή, που διεξήχθη στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, μία βδομάδα πριν την επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και το ματς με τον Ατρόμητο (20/8, 20.00). Πρώτη εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ για Στίβενς και Τοράρινσον.

Ο φιλικός αγώνας του ΟΦΗ με την Επισκοπή, έμοιαζε περισσότερο με μία δυνατή προπόνηση, για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, κόντρα σε μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2.

Το τελικό 4-0 δεν έχει και τόσο σημασία, αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής από τα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, μία βδομάδα πριν το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και το ματς με τον Ατρόμητο (20/8, 20.00), χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα τους Στίβενς (ανεπίσημο ντεμπούτο), Γιόχου και Ντίκο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ως αλλαγή και ο Τοράρινσον για πρώτη φορά.

H ενδεκάδα που ξεκίνησε ο ΟΦΗ:

Στίβενς, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιόχου, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Τοράλ, Νέϊρα, Ντίκο, Τσιλιανίδης.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο φιλικό με τον Νέϊρα να σκοράρει με σουτ στα 30”, μετά από πάσα του Τοράλ!

Την… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε μετά ο Τσιλιανίδης, που πέτυχε δύο γκολ. Το πρώτο στο 13΄με σουτ μετά από πάσα του Ντίκο και το δεύτερο στο 26΄ με κοντινό σουτ!

Στο 15΄είχε δοκάρι ο Τοράλ με μακρινό σουτ.

Στην συνέχεια, έγιναν αρκετές αλλαγές, μπήκε και ο Τοράρινσον, ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε ταχύτητα και πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 61΄με τον Φαν Ντάϊνεν σουτ μετά από πάσα του Αποστολάκη στο 61΄.

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Stevens, Μαρινάκης, Βούρος, Yohou, Μπαλογιάννης, Mellado, Diousse, Toral, Neira, Dicko, Τσιλιανίδης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Thorarinsson, Μπουζούκης, van Duinen, Weiss, Αποστολάκης.

Επισκοπή (Γουίλαρντ): Καλογεράκης (46′ Ψαρράς), Κεφαλάς, Κρίκλοου (55′ Τσιλεδάκης), Λάμτσε, Νίκολι )55′ Σταθόπουλος), Πετράκης (44′ Κώτσιος), Σαμουρκασόβι, Ουοττάρα (67′ Σουλειμάν), Εμπουέλε (86′ Μπερικάκης), Τάτσης (67′ Τζατζάνας), Αμπαφού (86′ Λέκα).

Η εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό από το Gentikoule: 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook