Άνοιξε ο δρόμος για την αποχώρηση του Φαν Ντερ Χουρκ – Ανακοίνωσε επιθετικό η Χέλσινμποργκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ίδια ώρα που οι Σουηδοί επιμένουν πως ο ΟΦΗ θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του 29χρονου, η Χέλσινμποργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του αντικαταστάτη του στην επίθεση της ομάδας.

Trend… έχει γίνει στην Σουηδία, τα τελευταία 24ωρα, το όνομα του ΟΦΗ ενόψει της επικείμενης μεταγραφής του Έρικ Λάρσον αλλά και του Άντονι Φαν Ντεν Χουρκ. Ο 29χρονος επιθετικός της Χέλσινμποργκ που έχει ζητήσει να αποχωρήσει προκειμένου να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα, προπονείται μόνος του αυτές τις ημέρες και όλα δείχνουν πως την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να βάλει τέλος στην τριετή θητεία του στην Σουηδία.

Μάλιστα η διοίκηση της Χέλσινμποργκ βλέποντας πως ο 29χρονος φορ δεν πρόκειται ν’ αλλάξει στάση, έχει αρχίσει να γίνεται διαλλακτική ως προς το αίτημα του Άντονι Φαν Ντεν Χουρκ προκειμένου να φύγει και ενώ στην Σουηδία επιμένουν να γράφουν πως μόλις μείνει ελεύθερος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ.

Την ίδια ώρα οι Σουηδοί δείχνουν πως δεν υπολογίζουν άλλο στον Φαν Ντεν Χουρκ και βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του με την Χέλσινμποργκ ν’ ανακοινώνει επίσημα την μεταγραφή του 24χρονου φορ Αμάρ Μουσίν που ήδη μπήκε και στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Σίριους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook