Αθλητικός Διευθυντής Χέλσινμποργκ: “Ο Φαν Ντεν Χουργκ ήθελε να φύγει – Εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός διευθυντής της Χέλσινμποργκ Αντρέας Γκράνκβιστ μίλησε σε σουηδική ιστοσελίδα για το μέλλον του 29χρονου επιθετικού.

Καθημερινό θέμα στο ρεπορτάζ της Χέλσινμποργκ είναι το μέλλον του Άντονι Φαν Ντεν Χουρκ και μιλώντας στην ιστοσελίδα fotbollskane.se ο τεχνικός διευθυντής της Χέλσινμποργκ αναφέρθηκε στην επιθυμία του 29χρονου επιθετικού να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Γκράνκβιστ επανέλαβε την χθεσινή ανακοίνωση του σουηδικού συλλόγου πως ο 29χρονος επιθετικός πρόκειται να προπονείται μόνος του αυτήν την εβδομάδα και κατηγόρησε τον Φαν Ντεν Χουρκ για λάθος αποφάσεις.

Όλα δείχνουν πάντως πως πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν καθώς σημαντικό ρόλο παίζει η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την Χέλσινμποργκ. “Ο Άντονι ήθελε να φύγει σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο και έχω ξεκαθαρίσει πως καταλαβαίνω τις φιλοδοξίες του. Οι παίκτες πρέπει να έχουν την φιλοδοξία να φτάσουν σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα όμως ταυτόχρονα πρέπει να υπάρχει στο τραπέζι μια πρόταση που να καθιστά δυνατή την επίτευξη μιας συμφωνίας. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν ποσά στην συζήτηση για να μιλήσουμε”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις συζητήσεις που υπάρχουν με την πλευρά του 29χρονου επιθετικού υπογραμμίζοντας πως “έχω έναν καλό διάλογο με τον Άντονι, νομίζω πως με σέβεται πολύ και τον σέβομαι πολύ. Πάντα είχαμε μια καλή σχέση οι δύο μας και θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σε αυτό το επίπεδο. Δεν αναγνωρίζω όμως την συμπεριφορά που έδειξε στις τελευταίες μέρες. Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουμε για το μέλλον του στην ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook