Αποχαιρετάει την Μάλμε και έρχεται στο Ηράκλειο ο Λάρσον!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Έρικ Λάρσον στον ΟΦΗ με τον 31χρονο δεξιό μπακ να έχει συμφωνήσει σε όλα και αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule από την Σουηδία – και αφού νωρίτερα οι Σκανδιναβοί επιβεβαίωσαν την μεταγραφή του Έρικ Λάρσον στον ΟΦΗ – η μετακίνηση του 31χρονου δεξιού μπακ είναι τελειωμένη και οριστική.

ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΡΙΚ ΛΑΡΣΟΝ

Το όνομα του Έρικ Λάρσον ήταν σημειωμένο στο μπλοκάκι του Γιώργου Σαμαρά εδώ και αρκετό καιρό και αποτελούσε την προτεραιότητα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ για την θέση του δεξιού μπακ.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, η περίπτωση του Σουηδού δεξιού μπακ μόνο εύκολη δεν ήταν καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι εν ενεργεία παίκτης της Μάλμε και ο οποίος στην τρέχουσα σεζόν, μιας και είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα στην Σουηδία, μετράει 11 συμμετοχές με 2 ασίστ ενώ αγωνίστηκε και στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που από τα τελευταία 12 χρόνια, από το 2010 και μετά όταν και ξεκίνησε την καριέρα του, μετράει στην καριέρα του 279 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, 28 στο κύπελλο και 40 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Γιώργος Σαμαράς είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας εδώ και αρκετές εβδομάδες τόσο με την διοίκηση της Μάλμε μιλώντας σε πολύ ανώτατο επίπεδο με τους δις πρωταθλητές Σουηδίας όσο και με το μεγάλο γραφείο ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί τον Έρικ Λάρσον και το οποίο έχει στην λίστα του τεράστια ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι διασυνδέσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ήταν εκείνες που άνοιξαν τον δρόμο για να πειστεί και ο ίδιος ο Λάρσον να αφήσει την Μάλμε μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον σύλλογο και ενώ ο 31χρονος μπακ είχε συμβόλαιο μέχρι το Νοέμβριο του 2023.

Το τελευταίο 10ημερο εντάθηκαν οι επαφές ανάμεσα στον ΟΦΗ, την Μάλμε, τους εκπροσώπους του Έρικ Λάρσον αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα τα τελευταία 24ωρα να κλείσει το σπουδαίο deal για την ομάδα καθώς ο Σαμαράς κατέληξε να έρθει σε συμφωνία τόσο με τους Σουηδούς ώστε να αφήσουν ελεύθερο τον 31χρονο, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή του Έρικ Λάρσον θα μπορούσε να είχε κλείσει νωρίτερα ωστόσο επιθυμία της Μάλμε ήταν να βρίσκεται διαθέσιμος ο 31χρονος για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ για τα προκριματικά του Europa League.

Η μεταγραφή του Έρικ Λάρσον είναι τελειωμένη, υπάρχει συμφωνία σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται ο Σουηδός να βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι την Κυριακή και πλέον πανέτοιμος θα τεθεί στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook