Αποκάλυψη: Ο ΟΦΗ κάνει τεράστια μεταγραφή και φέρνει τον Σουηδό μπακ της Μάλμε Έρικ Λάρσον!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule ο ΟΦΗ ολοκληρώνει μια σπουδαία μεταγραφή και φέρνει στο Ηράκλειο τον 31χρονο δεξιό μπακ της Μάλμε Έρικ Λάρσον.

Το Gentikoule είχε αποκαλύψει από την Τρίτη την έλευση ενός δεξιού μπακ και τώρα δίνει συνέχεια με την αποκάλυψη του ονόματος του που πρόκειται για τον Σουηδό δεξιό μπακ Έρικ Λάρσον που αγωνίζεται στην Μάλμε και μάλιστα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Europa League. Πρόκειται για μια μεταγραφή που αναμφίβολα πρόκειται για τεράστια υπέρβαση για τον ΟΦΗ με τον Γιώργο Σαμαρά να παλεύει την περίπτωση του εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τελικά κατάφερε να τον πείσει να αφήσει τους μόνιμους, τα τελευταία χρόνια, πρωταθλητές Σουηδίας έπειτα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια για την Ελλάδα και τον ΟΦΗ.

Η μεταγραφή του Έρικ Λάρσον στον ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gentikoule υπάρχει οριστική συμφωνία τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και με την Μάλμε όπου και σήμερα το βράδυ – εφόσον αγωνιστεί – ο 31χρονος Σουηδός θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα της. Πρόκειται για μια μεταγραφή που είναι από τις πιο σημαντικές που έχουν γίνει στον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, με έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει τεράστια εμπειρία και παραστάσεις ενώ βέβαια είναι πανέτοιμος ακόμα και για την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο καθώς την φετινή σεζόν μετράει ήδη 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Σουηδίας και συμμετοχές σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Μάλμε στα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook