Αποθέωση Επασί για ΟΦΗ: “Ήρθε η απογείωση – Μοναδική εμπειρία το πάθος του κόσμου του”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ μίλησε στην ιστοσελίδα sportstonoto.gr και αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για την χρονιά του στο Ηράκλειο ενώ συγκλονίζει με όσα πέρασε στον Λεβαδειακό. “Έτρωγα μόνο σουβλάκια, είχα ξεχάσει τι χρώμα ήταν τα 50 ευρώ”.

«Στον ΟΦΗ ήρθε η απογείωση. Μοναδική εμπειρία ο κόσμος και το πάθος του. Κάναμε μια καταπληκτική χρόνια κατακτώντας θέση στην εξάδα και αυτό ανταμείφθηκε με την μεταγραφή μου στην ΑΒΗΑ στη Σαουηδική Αραβία και τη συμμετοχή μου με την Εθνική ομάδα του Καμερούν,  τώρα στα τελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου…» ήταν τα λόγια του Ντέιβις Επασί αναφερόμενος στην θητεία του στον ΟΦΗ που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει μια σπουδαία μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία.

Ο Επασί μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στην Λιβαδειά ως παίκτης του Λεβαδειακού και τόνισε:

«Πέρασα 2,5 εφιαλτικά χρόνια στη Λειβαδιά, εγκαταλελειμμένος, χωρίς καμία βοήθεια, τρώγοντας σουβλάκια και έχοντας ξεχάσει τι χρώμα έχει το πενηντάευρω. Ευτυχώς το 2020 βρέθηκε ένας άνθρωπος που δεν τον γνώριζα, ο Λευτέρης Ήμελλος και ενώ είχα γυρίσει στη Γαλλία, με σκοπό να σταματήσω το ποδόσφαιρο, με έπεισε Δεκέμβρη μήνα να πάω στη Λαμία και να πληρώσει ο πρόεδρος, ο κύριος Παμουργιας 30.000 ευρώ για να με αποκτήσει».

Και στη συνέχεια τόνισε: «Εγώ αρνήθηκα να γίνει αυτό, γιατί αυτά τα χρήματα δεν έπρεπε να τα πάρει η Λειβαδιά. Σε αυτό το σημείο ο Λευτέρης Ήμελλος με έπεισε ότι θα κάνω ένα καλό συμβόλαιο και θα ζήσω με αξιοπρέπεια. Μου έβγαλε εισιτήριο την ίδια μέρα και με έφερε από το Παρίσι στην Αθήνα και από εκεί με πήγε στη Λαμία που έπαιξα 1,5 χρόνο και έζησα πολλές και ευχάριστες στιγμές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού ήμουν επιλογή του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Φαράντου, που ήταν ο μοναδικός καλός άνθρωπος που γνώρισα στη Λειβαδιά».

Όταν ερωτήθηκε για τον Κομπότη, τόνισε χαρακτηριστικά: «ΝO COMMENTS…».

Κλείνοντας, ο Επασί είπε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη χώρα σας που μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο, όλους όσους με βοήθησαν και ειδικά τον Λευτέρη (Ήμελλο), ο οποίος με έπεισε,  όπως προαναφέραμε, ότι πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω, να παίζω δηλαδή ποδόσφαιρο…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook