Τελειώνει ο Φαν Ντεν Χουρκ από την Χέλσινγμποργκ – Επίσημη ανακοίνωση των Σουηδών!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Χέλσινμποργκ με ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της ανακοίνωσε πως ο 29χρονος φορ θα προπονείται μόνος του και όλα δείχνουν πως πρόκειται να αναχωρήσει από τους Σουηδούς.

Όλα δείχνουν πως ο Άντονι Φαν Ντεν Χουρκ πρόκειται να αποχωρήσει από την Χέλσινμποργκ και πλέον είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν μετά από τρία χρόνια στην Σουηδία.

Μάλιστα το πρωί της Πέμπτης η διοίκηση του Σουηδικού συλλόγου με ανακοίνωση που έχει εκδώσει και η οποία βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έκανε γνωστό πως ο 29χρονος επιθετικός θα προπονείται μόνος του αυτές τις ημέρες ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουν για το μέλλον του.

Υπενθυμίζουμε πως όσα αναφέρουν οι Σουηδοί τις προηγούμενες ημέρες εμπλέκοντας το όνομα του Φαν Ντεν Χουρκ με εκείνο του ΟΦΗ, πως ο υψηλόσωμος φορ έκανε γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Χέλσινμποργκ αναζητώντας μια μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της Χέλσινμποργκ

Ο Άντονι Φαν Ντεν Χουρκ θα προπονείται μόνος του για την υπόλοιπη εβδομάδα στο αθλητικό κέντρο της Olympia. Η διοίκηση της Χέλσινμποργκ και ο ποδοσφαιριστής θα έχουν νέο διάλογο για το μέλλον του την επόμενη εβδομάδα. Όλη η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου και όλοι συμφωνήσαμε πως αυτή είναι η καλύτερη λύση για όλους.

“Τώρα είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουμε για το μέλλον του Άντονι” δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Χέλσινμποργκ Αντρέας Γκράνκβιστ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook