Τελειώνει και του δεξιού μπακ – Έτοιμος ακόμα και στο Περιστέρι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θέμα χρόνου είναι η οριστικοποίηση και της έκτης μεταγραφής του ΟΦΗ με τον παίκτη να είναι με τις… βαλίτσες στο χέρι για το Ηράκλειο.

Από την Δευτέρα το Gentikoule είχε αποκαλύψει πως η επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του ΟΦΗ θα είναι δεξιός μπακ. Παρότι την ίδια μέρα οι Ολλανδοί ενέπλεξαν το όνομα του ΟΦΗ με εκείνο του 25χρονου Σουριναμέζου Νταμίλ Ντανκερλούι, δεδομένα δεν πρόκειται για τον παίκτη της Χρόνινγκεν.

Από χθες το μεσημέρι, το Gentikoule σας είχε ενημερώσει πως είναι άλλος ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Γιώργου Σαμαρά και όχι ο Ντανκερλούι και πλέον μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση της έκτης μεταγραφής.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ντανκερλούι, πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν πως όντως ο 25χρονος προτάθηκε στον ΟΦΗ αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο παίκτης που αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ είναι πλέον μια ανάσα από τον ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να γίνει γνωστό το όνομα του ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα. Όμως το στοιχείο που έχει ενδιαφέρον και προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως πρόκειται για παίκτη που είναι ενεργός με παιχνίδια στα πόδια του, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, και κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να κάνει προετοιμασία, ούτε βρίσκεται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης σε σχέση με τους παίκτες του ΟΦΗ.

Με λίγα λόγια ο βαθμός ετοιμότητας του δεξιού μπακ είναι πολύ ψηλός που μπορεί να μπει και στην αποστολή, εφόσον ολοκληρωθεί άμεσα, της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο. Πρόκειται για περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του, δεν είναι ελεύθερος και ο Γιώργος Σαμαράς έχει σημειώσει το όνομα του εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παρότι όμως δεν είναι ελεύθερος ο συγκεκριμένος παίκτης, ο ΟΦΗ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί του εδώ και αρκετό καιρό αποτελώντας την κορυφαία και μόνιμη στόχευση για την θέση του δεξιού μπακ με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν τελειωμένη η μεταγραφή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook