Video | Στίβενς: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να δω ένα γεμάτο γήπεδο»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Σόνι Στίβενς παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ, δείχνοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στο γεμάτο «Γεντί Κουλέ».

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας ανακοινώθηκε και είχε την πρώτη του… γνωριμία με το «Γεντί Κουλέ», ενώ παράλληλα παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στίβενς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Ο καιρός, το νησί και φυσικά το γήπεδο. Είμαι λίγο καιρό εδώ, αλλά είναι πολύ ωραία και ανυπομονώ να αγωνιστώ και να δω ένα γεμάτο γήπεδο, αντί άδειο που είναι αυτή τη στιγμή».

Για το πως ήρθε στον ΟΦΗ: «Είχα μία ωραία κουβέντα με τον Βαγγέλη (Λάππα), μίλησα και με άλλους ανθρώπους για την ομάδα και είναι όντως μία καλή ομάδα, μου αρέσει το πλάνο της και αυτό ήταν που κυρίως έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου».

Για τους στόχους του: «Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να εξελιχθεί και να φτάσει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Να έχουμε μία καλή πορεία, να παίξουμε και να κερδίσουμε μεγάλα παιχνίδια. Αυτό είναι το σημαντικό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook