“Η Χέλσινγμποργκ συζητάει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Φαν Ντερ Χουρκ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων της Τρίτης για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 29χρονο επιθετικό, η σουηδική έκδοση της ιστοσελίδας msn αναφέρει πως η διοίκηση της Χέλσινγμποργκ σκέφτεται πλέον το ενδεχόμενο αποχώρησης του Άντονι Φαν Ντερ Χουρκ.

Το απόγευμα της Τρίτης το Gentikoule μετέφερε, πρώτο, το ρεπορτάζ από την Σουηδία για το μέλλον του 29χρονου επιθετικού και νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μέλλον του Φαν Ντερ Χουρκ στην Χέλσινμποργκ θεωρείται αμφίβολο.

Μάλιστα ο προπονητής της Χέλσινμποργκ Αλβάρο Σάντος επιβεβαίωσε πως ο Φαν Ντερ Χουρκ θέλει να φύγει από την ομάδα. Την ίδια ώρα, όπως γράφαμε χθες, ο εκπρόσωπος του Φαν Ντερ Χουρκ Μάθιου Ρούσικε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα SportExpressen – προφανώς για να θολώσει τα νερά – τόνισε ότι ο 29χρονος επιθετικός ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Η σουηδική ιστοσελίδα αναδημοσιεύει πληροφορίες σουηδικής εφημερίδας που αναφέρουν πως ο Φαν Ντερ Χουρκ ζήτησε από την διοίκηση της Χέλσινμποργκ να αποχωρήσει καθώς επιθυμεί να φύγει καθώς ζητάει να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του και ότι δεν έχει κίνητρο για να παραμείνει στην ομάδα.

Παράλληλα τονίζεται ότι πλέον η Χέλσινμποργκ συζητάει με τον 29χρονο επιθετικό ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα τέσσερις μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2022.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook