“Πειραματικός” ΟΦΗ στον Βόλο και τώρα Ατρόμητος

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο τεχνικός του Ο ΦΗ προχώρησε σε αρκετές αλχημείες κόντρα στον Βόλο, έδωσε περισσότερο χρόνο στον Γιοχού χρησιμοποιώντας τον σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και πλέον μετά τον Βόλο, μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με μια εντελώς πειραματική ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο που δεν πρόκειται να την δούμε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι. Ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα στην άμυνα αποτελούσαν οι Μαρινάκης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Ουές – στο κέντρο έπαιζαν οι Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ και στην επίθεση οι Μπουζούκης, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης.

Οι διοργανωτές του τουρνουά ξεκίνησαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Πάολο Φερνάντες να κάνει το σουτ και τον Σωτηρίου να αποκρούει εντυπωσιακά. Τελικώς ο Βόλος άνοιξε το σκορ με γκολ του Ισπανού στο 30ο λεπτό που έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ. Ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει με τον Μπαλογιάννη αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ και τελικώς στο 45ο λεπτό ο Βόλος διπλασίασε τα τέρματα του με τον Εσκοβάλ και αφού νωρίτερα η άμυνα δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστα την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Νιόπλια στο κέντρο της άμυνας (έξω Γιαννούλης-Πασαλίδης, μέσα Γιοχού,Διαμαντής) βελτίωσαν τα κενά που υπήρχαν δίνοντας ισορροπία στην υπόλοιπη ομάδα. Ο ΟΦΗ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και μείωσε σε 2-1 στο 54ο λεπτό όταν μετά από ωραία κομπίνα, ο Γιουσέ έβγαλε την σέντρα με τον Διαμαντή με κεφαλιά να σκοράρει.

Στο υπόλοιπο παιχνίδι ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης δίχως τελικά να το καταφέρει με το 2-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Μπείτε στο Live Center του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook