Pics | Μπαράζ δημοσιευμάτων από την Σουηδία για τον αρχηγό της Χέλσινμποργκ Άντονι Φαν Ντερ Χουρκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπαράζ αναρτήσεων από λογαριασμό στο twitter που αναφέρεται με λεπτομέρειες σε ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 29χρονο αρχηγό της Χέλσινμποργκ Άντονι Φαν Ντερ Χουρκ που αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού.

Πρόκειται για τον 30χρονο επιθετικό Άντονι Φαν Ντεν Χουρκ ο οποίος αγωνίζεται από το 2019 στην Σουηδία και την Χέλσινγμποργκ της οποίας είναι αρχηγός ενώ στο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη έχει πετύχει 3 γκολ σε 14 παιχνίδια. Ωστόσο φαίνεται πως τα τελευταία 24ωρα, όπως αναφέρουν και ιστοσελίδες από την Σουηδία υπάρχει ρήξη ανάμεσα στον παίκτη και την διοίκηση της Χέλσινμποργκ με τον εκπρόσωπο του να βγαίνει σήμερα σε ιστοσελίδες της χώρας και να ζητάει συγνώμη για την συμπεριφορά του.

Ωστόσο την ίδια ώρα βάσιμες πληροφορίες από την Σουηδία αναφέρουν πως ο Φαν Ντεν Χουρκ θέλει να φύγει από την Χέλσινμποργκ και να πάρει μεταγραφή ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβριο. Μάλιστα σύμφωνα με συνεχόμενες αναρτήσεις λογαριασμού του twitter που εστιάζει στο ποδόσφαιρο της Σουηδίας, εμπλέκεται το όνομα του ΟΦΗ και πως είναι η ομάδα που επιθυμεί να τον αποκτήσει. Βέβαια αξίζει να επαναλάβουμε πως ο Φαν Ντεν Χουρκ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 και κατά συνέπεια δεν είναι ελεύθερος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο twitter, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, και επικαλούνται δικές τους πληροφορίες ο ΟΦΗ θέλει να πάρει τον Φαν Ντεν Χουρκ ως ελεύθερο με τον ίδιο τον παίκτη να αρνείται να παίξει στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Χάκεν πιέζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την Χέλσινμποργκ να τον αφήσει ελεύθερο.

 

Εξ’ ου και σήμερα ο εκπρόσωπος του 29χρονου παίκτη έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ της Σουηδίας τονίζοντας πως ο Φαν Ντεν Χουρκ ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Στην επόμενη ανάρτηση αναφέρεται πως ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φαν Ντεν Χουρκ.

 

Ο Άντονι Φαν Ντεν Χουρκ είναι 29 ετών (γεννημένος το 1993), και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κουρασάο (5 συμ., 1 γκολ), έχοντας και Ολλανδική υπηκοότητα. Αγωνίζεται ως επιθετικός και ως «10άρι», έχει ύψος 1,80μ. και το καλό του πόδι είναι το δεξί. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις «μικρές» ομάδες της Ντεν Μπος και της PSV Αϊντχόφεν. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ντεν Μπος, FC Αϊντχόφεν, Ντε Γκράαφσαπ, Μάαστριχτ και η πρώτη του ομάδα εκτός Ολλανδίας είναι η Σουηδική Χέλσινμποργκ, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Την φετινή σεζόν έχει πετύχει 3 γκολ σε 14 συμμετοχές ενώ την προηγούμενη σεζόν ήταν ο πρωταγωνιστής της ανόδου της Χέλσινμποργκ στην α’ κατηγορία με 17 γκολ σε 25 συμμετοχές ενώ συνολικά με την φανέλα των Σουηδών έχει σκοράρει 32 φορές σε 71 παιχνίδια. Είναι “Ολλανδοθρεμμένος” καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Αϊντχόβεν και από το 2019 βρήκε το λιμάνι του στην Σουηδία με την φανέλα της Χέλσινμποργκ όπου πλέον είναι αρχηγός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook